Dit wil ik ookSign up now

Stories

Terug naar het overzicht
Greatest Kings

Marios Lomis tekent profcontract bij North Carolina FC

Marios Lomis tekent profcontract bij North Carolina FC

 

Een droom die uitkomt voor Marios Lomis! De 22-jarige spits van Creighton University tekende deze week zijn eerste profcontract voor North Carolina FC! Wat een prestatie en wat een belangrijk moment in zijn carrière. De stap van college soccer naar het tweede prof-niveau van Amerika is een feit. In februari start hij met zijn team aan de voorbereiding van de USL, United Soccer League. Het niveau direct onder de MLS. 

 

 

 

Afgelopen zomer stapte Marios Lomis over van VV Noordwijk naar Creighton University. De topschutter verhuisde van de hoofdklasse naar de NCAA D1. Een bijzonder succesvol avontuur, zo blijkt later. Hij speelde wedstrijden in oa California, New York en Washington. Vloog heel Amerika over om zijn wedstrijden te spelen en uit te blinken. Scoorde doelpunten en was belangrijk voor het team uit Omaha, Nebraska.

 

 

Voordat hij Noordwijk verruilde voor Creighton was het zijn ultieme droom… Doorbreken naar de profs. En het is hem gelukt! Na een korte stage van 3 dagen bij North Carolina FC heeft hij deze week zijn contract ondertekend! KingsTalent is gigantisch trots op Marios dat hij deze stap heeft kunnen maken. We wensen hem heel veel succes en heel veel doelpunten toe.

Nog niet genoeg doelpunten gezien van Marios, check hier zijn highlights bij VV Noordwijk.

 

1
Whatsapp-Kingstalent
Kingstalent
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter.