Dit wil ik ookSign up now

Partners

Samen bereik je meer. Daarom bundelen we de krachten met waardevolle partners.

Koninklijke Nederlandse Zwembond

KingsTalent werkt actief samen met de Koninklijke Nederlandse Zwembond om talentvolle zwemmers / -sters naar Amerika te begeleiden om hier topsport en studie te combineren. Daarnaast werken de KNZB en KingsTalent samen op maatschappelijk vlak.

Website
Spieren voor spieren

KingsTalent vindt sport erg belangrijk. Helaas is sport voor kinderen met een spierziekte niet vanzelfsprekend. Daarom steunt KingsTalent Spieren voor Spieren, zodat kinderen met een spierziekte tijdig en met een goede behandeling kunnen worden geholpen.

Website
International Alliance

KingsTalent is founding partner van the International Alliance, samen met 8 andere toonaangevende recruitment agencies uit Europa. Als een sterke eenheid bundelen we onze krachten, staan we voor onze talenten en werken we aan gezamenlijke projecten met een gemeenschappelijke ambitie: the wellbeing of our student-athletes.

Website
Koninklijke Nederlandse Baseball en Softball Bond

KingsTalent werkt, als Official Partner van de Koninklijke Nederlandse Baseball en Softball Bond (KNBSB), aan de dromen van haar talenten, sporten en studeren in Amerika. Met als (lange termijn) doel het niveau van de Nederlandse (jeugd)teams te verhogen.

Website
FC Groningen

Eredivisieclub FC Groningen werkt samen met KingsTalent met het oog op de ontwikkeling van haar jeugdspelers. Natuurlijk leidt de Trots van het Noorden haar spelers op voor haar eerste elftal. Maar wat nou als het eerste elftal niet haalbaar blijkt? Een mooie transfer naar Amerika ligt in het verschiet. Zie de voorbeelden van Mats Roorda en Max Hamelink die via respectievelijk U19 en U21 hun overstap maken naar New York en San Francisco

FC Den Bosch

FC Den Bosch is een club die haar eerste elftal vult met voornamelijk regionale talenten. De club heeft zelfs het hoogste aantal zelfopgeleide spelers in haar selectie van BVO's in Nederland. Een mooi streven. Maar wat nou als je het eerste van FC Den Bosch niet redt? Bram Kaarsgaren, Vygo Verkooijen, Koen van Helvert, Bas van Beckhoven en Florens van Honk maakten allen de stap direct uit de opleiding naar Amerika

Website
Fortuna Sittard

Fortuna Sittard leidt haar spelers haar spelers in de eredivisie. Uit onderzoek blijkt dat slechts 5% uit een BVO-jeugdopleiding het eerste elftal haalt. Een plan B is belangrijk onderstreept ook Fortuna Sittard. Daarom ondersteunt Fortuna Sittard de mogelijkheden om te sporten en studeren in Amerika indien het eerste elftal niet haalbaar blijkt. Floris van den Bruggen en Puck Langeveld zijn voorbeelden die via de jeugdopleiding van Fortuna de stap naar de States hebben gemaakt.

Website
Dutch Lions FC

Als mede-eigenaar van Dutch Lions FC biedt KingsTalent haar talenten de mogelijkheid om hun life changing experience te verbreden in de zomer. Met diverse clubs in Amerika kunnen we een geschikte locatie vinden om super fit en met een tas vol ervaringen aan de voorbereiding te beginnen van het nieuwe college soccer seizoen.

Website
Sign up now
1
Whatsapp-Kingstalent
Kingstalent
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter.