Dit wil ik ookSign up now

Partners

Samen bereik je meer. Daarom bundelen we de krachten met waardevolle partners.

Spieren voor spieren

KingsTalent vindt sport erg belangrijk. Helaas is sport voor kinderen met een spierziekte niet vanzelfsprekend. Daarom steunt KingsTalent Spieren voor Spieren, zodat kinderen met een spierziekte tijdig en met een goede behandeling kunnen worden geholpen.

Website
International Alliance

KingsTalent is founding partner van the International Alliance, samen met 8 andere toonaangevende recruitment agencies uit Europa. Als een sterke eenheid bundelen we onze krachten, staan we voor onze talenten en werken we aan gezamenlijke projecten met een gemeenschappelijke ambitie: the wellbeing of our student-athletes.

Website
Koninklijke Nederlandse Baseball en Softball Bond

KingsTalent werkt, als Official Partner van de Koninklijke Nederlandse Baseball en Softball Bond (KNBSB), aan de dromen van haar talenten, sporten en studeren in Amerika. Met als (lange termijn) doel het niveau van de Nederlandse (jeugd)teams te verhogen.

Website
Dutch Lions FC

Als mede-eigenaar van Dutch Lions FC biedt KingsTalent haar talenten de mogelijkheid om hun life changing experience te verbreden in de zomer. Met diverse clubs in Amerika kunnen we een geschikte locatie vinden om super fit en met een tas vol ervaringen aan de voorbereiding te beginnen van het nieuwe college soccer seizoen.

Website
1
Whatsapp-Kingstalent
Kingstalent
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter.