Dit wil ik ookSign up now

Waterpolo

Waterpolo en studeren in Amerika

Waterpolo op collegeniveau is upcoming. In 1969 organiseerde NCAA de eerste kampioenschappen voor mannen en pas in 2001 voor vrouwen. De sport wint sterk aan populariteit, wat je direct terugziet in de high end faciliteiten en de typisch Amerikaanse high energy sportbeleving. Vanuit deze topsportklimaat spring je als talent in het diepe en kun jezelf meten met teams uit een van de 7 conferences.

Ook gedurende mijn tijd in Amerika staat KingsTalent 24/7 klaar om al mijn vragen te beantwoorden.

- Jonah van der Werff, University of San Francisco

Als student waterpoloër word je dagelijks meegezogen in de topsportbeleving. Je traint, reist en speelt wedstrijden op topniveau. En tussen de bedrijven door staan de beste faciliteiten en specialisten voor je klaar om je conditie op topniveau te krijgen. Geen overbodige luxe, want naast het drukke sport- en reisschema vraagt ook je studie het nodige van je. Een ijzeren discipline, om te beginnen. Samen met je studiebegeleiders en coaches stel je het juiste weekprogramma samen, waarmee jij topprestaties levert. Zowel in de schoolbanken als in het zwembad.

College Waterpolo in Amerika

De juiste match met de universiteit, want elk talent is anders

En jouw persoonlijke ambities zijn anders dan die van je teamgenoten. Misschien ligt jouw sportieve lat hoger, terwijl voor een ander de Amerikaanse way of life al pure winst is. Bottomline: hoe jij ook in de wedstrijd staat, KingsTalent vindt de juiste match. Met de universiteit die past jou, en je sportieve en educatieve wensen.

Waterpolo juichen

Nauw contact met je ouders

Om de juiste match te maken, kijken we naar jouw wensen en capaciteiten, en naar de behoefte vanuit Amerika. Dagelijks spreken we coaches op zoek naar waterpolo-talent. We beoordelen de kwaliteit van de universiteit, zowel academisch als op sportief gebied. In dit complexe traject zitten we dicht op de bal om de juiste keuzes te kunnen maken. Uiteraard doen we dit in goede afstemming met jou en je ouders. Dankzij onze gedegen en betrokken aanpak hebben we een uitstekende reputatie bij coaches. Daardoor krijgen we meer aanvragen van coaches dan we kunnen waarmaken.

Waterpolo duel

Zet je de stap?
KingsTalent begeleidt je!

Heb je de keuze gemaakt? Dan volgen wij je op de voet in Amerika. Niet letterlijk natuurlijk, maar we houden nauw contact en willen niets missen van je sportieve prestaties. Sterker: als je wilt, doen we uitgebreid verslag van je avonturen. Ook met je thuisfront blijven de contacten sterk. Binnen enkele dagen weet je of je in aanmerking komt voor jouw life changing experience.

We spreken je snel!
Sign up now
1
Whatsapp-Kingstalent
Kingstalent
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter.