Dit wil ik ookSign up now

Volleybal

Volleybal en studeren in Amerika

Amerika en sport. Het is onmogelijk om ze los van elkaar te zien. Zo is een wedstrijddag in Amerika een volledige dag uit, bij voorkeur met de hele familie. Dit maakt de sportbeleving ongekend. Zeker bij volleybalwedstrijden, die live worden uitgezonden op regionale en landelijk tv-zenders. Duizenden toeschouwers leven mee, zijn in extase en zwepen elkaar op met een verhoogde hartslag. Een sfeer waar je in Nederland alleen maar over kunt dromen.

Dit is het mooiste avontuur in mijn leven. Een ervaring die niemand me meer afpakt!

- Britt Klein Lankhorst, Florida State College

Als student-athlete word je meegezogen in de prachtige, Amerikaanse topsportbeleving. Je traint, reist en speelt wedstrijden op topniveau. En tussen de bedrijven door staan de beste faciliteiten en specialisten voor je klaar om je conditie op topniveau te krijgen. Geen overbodige luxe, want naast het drukke sport- en reisschema vraagt ook je studie het nodige van je. Een ijzeren discipline, om te beginnen. Samen met je studiebegeleiders en coaches stel je het juiste weekprogramma samen, waarmee jij topprestaties levert. Zowel in de schoolbanken als op het veld.

Sfeer volleybal wedstrijd college

Wil jij volleyballen en studeren in Amerika?

De structuur van college volleybal

Amerika is een wereld van verschil qua sportbeleving. Ook de structuur is echt anders, omdat je voor een school of universiteit speelt. Als teamlid trek je dagelijks intensief op met je andere getalenteerde teamgenoten. Samen nemen jullie het op tegen andere universiteiten in de competitie. Ben je na een lang seizoen de winnaar van de conference? Dan sta je als trotse winnaar in het nationale toernooi, waar je jezelf gaat meten met de beste teams van Amerika.

prijzen winnen met vollebal in Amerika

Persoonlijk groeien op een internationaal podium

Amerika verwelkomt graag nieuw volleybaltalent. Bijna 2000 Amerikaanse universiteiten bieden een sportbeurs aan voor talent. Ben je eenmaal binnen? Dan kun je rekenen op een college carrière, waarbij je alles uit je talent haalt. Intussen bouw je aan een sterk internationaal netwerk, waar je je leven lang plezier van hebt. En intussen ontwikkel je jezelf optimaal als persoonlijkheid en als sporter. Daarmee is college volleybal dé springplank voor jouw prachtige carrière.

vrienden voor het leven met volleybal

Facts and figures

50 Kills in één wedstrijd Jordan Thompson, University of Cincinnati
204 cm langste speelster Dana Rettke, University of Wisconsin
18516 Fans record Nebraska University - University of Florida
7 Nationale Titels Penn State University
volleybal rally stadion

De juiste match met de universiteit, want elk talent is anders

En jouw persoonlijke ambities zijn anders dan die van je teamgenoten. Misschien ligt jouw sportieve lat hoger, terwijl voor een ander de Amerikaanse way of life al pure winst is. Bottomline: hoe jij ook in de wedstrijd staat, KingsTalent vindt de juiste match. Met de universiteit die past jou, en je sportieve en educatieve wensen.

Nauw contact met je ouders

Om de juiste match te maken kijken we naar jouw wensen en capaciteiten, en naar de behoefte vanuit Amerika. Dagelijks spreken we coaches op zoek naar volleybaltalent. We beoordelen de kwaliteit van de universiteit, zowel academisch als op sportief gebied. In dit complexe traject zitten we dicht op de bal om de juiste keuzes te kunnen maken. Uiteraard doen we dit in goede afstemming met jou en je ouders. Dankzij onze gedegen en betrokken aanpak hebben we een uitstekende reputatie bij coaches. Daardoor krijgen we meer aanvragen van coaches dan we kunnen waarmaken.

Zet je de stap?
KingsTalent begeleidt je!

Heb je de keuze gemaakt? Dan volgen wij je op de voet in Amerika. Niet letterlijk natuurlijk, maar we houden nauw contact en willen niets missen van je sportieve prestaties. Sterker: als je wilt, doen we uitgebreid verslag van je avonturen. Ook met je thuisfront blijven de contacten sterk. Binnen enkele dagen weet je of je in aanmerking komt voor jouw life changing experience.

We spreken je snel!
Sign up now
1
Whatsapp-Kingstalent
Kingstalent
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter.