Dit wil ik ookSign up now

Over ons

Kings Of Talent

It’s all about the team. Voor jou als student-athlete, maar ook voor ons als KingsTalent. Want ook wij kunnen alleen excelleren als we onze individuele kwaliteiten combineren met een gezonde teamgeest. Als we samenwerken met één gezamenlijk doel voor ogen. In ons geval: jou een life changing experience bieden door sport en studie te combineren in het sportgekke Amerika.

Onze ambitie komt voort uit de persoonlijke ervaring van mede-oprichter Paul de Koning. Hij zette in 2012 de stap om als student-athlete te verhuizen naar Long Island University in New York City. Hij kwam als captain uit in de NCAA Division 1 North East Conference, en ontving de Honor Roll voor zijn studieprestaties van de opleiding Master of Business Administration. Zo’n ervaring gunnen we elk talent. En daar maken we iedere dag werk van met ons ijzersterk team. Hieronder stellen we onszelf kort aan je voor.

Teamfoto KingsTalent 2023

Paul de Koning

  • CEO KingsTalent
  • Mede-oprichter
  • Long Island University, Brooklyn NY Alumn
Contact

The American dream. Die droom leefde al heel lang in mijn hoofd. Ik wilde er studeren en sporten. Om me te ontwikkelen in de beste faciliteiten met topcoaches. Maar vooral om de cultuur van dit sportgekke land te ervaren. Dat ik er topsport kon combineren met een goede en gerichte studie gaf voor mij de doorslag om ervoor te gaan.

Amerika heeft me enorm veel gebracht. Ik heb een uitstekende opleiding afgerond, waar ik de rest van mijn leven plezier van heb. En dat geldt misschien nog wel meer voor de vriendschappen voor het leven die ik heb gesloten. Zo’n persoonlijke band ontstaat snel, omdat je in Amerika 24/7 bij elkaar bent met je teamgenoten. Je speelt samen, woont samen en reist veel samen naar (verre) uitwedstrijden. Zo smeed je in een korte periode hechte vriendschappen. Samen beleefde we prachtige trainingskampen, terwijl New York onze thuisbasis was. Ik heb me regelmatig in mijn arm geknepen of ik het daadwerkelijk meemaakte.

Deze onbetaalbare tijd ligt alweer even achter me, maar blijft altijd onderdeel van mijn leven. In professionele zin met KingsTalent, maar ook privé. Ik ben getuige geweest van de bruiloft van onze Finse spits in Mexico Stad en heb ook onze Israëlische middenvelder in het huwelijksbootje zien stappen. Zo ligt de wereld nog altijd aan mijn voeten. En de huidige communicatiemogelijkheden maken het alleen maar makkelijker om met elkaar in verbinding te staan. Het is echt een verrijking om nog bijna dagelijks contact te hebben met elkaar.

Mijn ervaring is het schoolvoorbeeld van a life changing experience. Ik ben enorm trots dat ik met KingsTalent werk aan de American dream van vele talenten. Het is fantastisch om ze met hun ouders te mogen begeleiden in een zeer belangrijke fase van hun leven. Ieder persoon heeft een andere achtergrond en unieke wensen en doelen. Het geeft me enorm veel energie om te zien hoe iedereen presteert aan de andere kant van de oceaan. De een wordt prof, de ander krijgt een topbaan aangeboden en weer een ander vindt de liefde van zijn leven … Ik ben ontzettend dankbaar dat ik mag bijdragen aan deze levensverhalen van onze gedreven talenten. Ook die ervaring is voor mij van onschatbare waarde.

Voor iedereen die twijfelt over studeren en sporten in Amerika heb ik één boodschap… Durf te dromen.

Team

Han de Koning

Director of Operations

   

Contact

Teun Jacobs

Sport Consultant

Studied at East Stroudsburg University

Contact

Sjoerd Schobbers

Sport Consultant

Studied at Salem International University

Contact

Puk Thewessen

Sport Consultant

Studied at Drexel University

Contact

Maarten Nikkessen

Sport Consultant

Studied at James Madison University

Contact

Pim Janssens

Sport Consultant

Studied at Carson Newman University

Contact

Shant Bedrosian

Sport Consultant

Studied at Montana State University

Contact

Raoul van Rooij

Sport Consultant

Studied at Cal State Monterey Bay

Contact

Kelly van Ballegooijen

Operations Officer

   

Contact

Vacature

Internship Social Media Contact

Vacature

Internship Graphic Design Contact
Sign up now
1
Whatsapp-Kingstalent
Kingstalent
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter.