Dit wil ik ookSign up now

Showcases & events

Laat je talent zien tijdens onze showcase

Een mooier podium om je talent te etaleren is niet denkbaar. Tijdens onze showcase reizen Amerikaanse college coaches af naar Gemert, speciaal om jou te zien. Speel jezelf in de kijker en je sportbeurs is binnen handbereik.

Naast het heilige doel om indruk te maken, beleef je sowieso een leuke en leerzame dag. Je spreekt andere talenten, je wisselt inzichten uit en woont interessante presentaties bij van student-athletes. Ook zijn er Q&A-sessies waar je Amerikaanse coaches het hemd van het lijf kunt vragen. Aan het einde van de intensieve ‘showcase’ gaan coaches met de talenten in gesprek die zij graag willen toevoegen aan hun team.

Events

Onze showcases worden goed bezocht door scouts en coaches. De afgelopen jaren stapten er meer dan 200 coaches in het vliegtuig om onze Nederlandse talenten live aan het werk te zien. Van San Diego naar New York en van Miami naar Oregon. Ben je er graag bij de volgende editie? Informeer direct naar de mogelijkheden. Klik hier voor de link.

Op dit moment bieden we showcases voor voetbalheren en -dames, en voor hockeydames. Bekijk hieronder de data.

HC Den Bosch - 4 december 2024 Women’s Field Hockey Showcase HC Den Bosch
neem contact op over de mogelijkheden KingsTalent spreekt op jouw evenement
Sign up now
1
Whatsapp-Kingstalent
Kingstalent
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter.