Dit wil ik ookSign up now

Good to know & FAQ

Je hebt nu vast vele vragen. Over hoe het er aan toe gaat in de Verenigde Staten, over de faciliteiten, het niveau of academische eisen. We hebben daarom vele feiten en antwoorden voor je verzameld. Word je al enthousiast?

Unieke combinatie

Topsport én studeren onmogelijk? No way. In Nederland is dat inderdaad lastig, maar in Amerika combineer je gewoon het beste van beide werelden. Omdat het kan. Omdat jíj́ het kan.

Welcome in the spotlights

Als student-athlete ben je het uithangbord van je school. Je medestudenten dragen je op handen en je wedstrijden komen live op (nationale) tv. Zie jij jezelf al shinen?

Faciliteiten van topniveau

Betere faciliteiten dan in Amerika vind je niet. Het beste van het beste staat tot je beschikking tijdens trainingen en wedstrijden. Ook de professionals om je heen zijn van topniveau. Van coaches, voedingsdeskundigen en fysiotherapeuten tot sportpsychologen en studieadviseurs.

Het niveau dat past bij jou

Amerika telt duizenden colleges. Dit betekent dat er altijd een perfecte match is voor jou. Qua school, opleiding én sportniveau. Hoe we jouw perfecte match gaan maken? Dat laat maar aan ons over. Samen bespreken we jouw mogelijkheden.

Go Pro

College sports zijn dé kraamkamer voor profs. Het hele systeem is hierop ingericht. Dus heb jij de skills voor het absolute topniveau? Kom maar op!

Netwerk

In Amerika trek je 24/7 op met je internationale teamgenoten. Je wordt vrienden voor het leven, je vindt soulmates en leert van andere culturen. Je groeit dus gigantisch in korte tijd. En intussen bouw je aan een onmisbaar netwerk voor een glansrijke carrière.

CV

Bedrijven zijn op zoek naar 'one of a kinds'. Naar unieke persoonlijkheden die het verschil maken en niet kiezen voor de veilige weg. Met jouw internationale ervaring en uitzonderlijke cv heb je gegarandeerd een streepje voor op andere kandidaten.

Engelse taal

Engels is de norm in de moderne samenleving. En die taal beheers jij tot in de puntjes na je verblijf in Amerika.

Reis

Al sportend en studerend reis je heel Amerika door. Niet alleen tijdens het seizoen voor wedstrijden, maar ook tijdens de winter break, spring break en zomervakantie. Je hebt dus alle ruimte om je beloofde land te leren kennen.

FAQ

Academisch

Algemeen

Kosten

Sport

Sign up now
1
Whatsapp-Kingstalent
Kingstalent
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter.