Dit wil ik ookSign up now

Hockey

Hockyen en studeren in Amerika

Sporten en studeren in Amerika is a way of life. Kijk alleen al naar het aantal sportzenders. Zelfs college hockeywedstrijden worden groots uitgemeten op televisie. Van voorbeschouwing en livewedstrijden tot achtergrondreportages over student-athletes. Misschien wel over jou straks. Jaarlijks begeleiden we zo’n 30 hockey talenten naar Amerika. Samen gaan we op zoek naar de juiste match, zowel sportief als academisch. De persoonlijke wensen van elk talent staan centraal en we zetten alle mogelijkheden helder op een rijtje.

sportbeleving in Amerika is van een andere planeet, niet te vergelijken met Nederland.

Janneke Schopman (oud-bondscoach USA Field Hockey)

Zo ziet je leven er straks uit

Eenmaal on board word je op handen gedragen op je college. Intussen geniet je van de allerbeste faciliteiten die je in Nederland nergens tegenkomt. Als student-athlete sta je elke dag op het veld en train je op een hoog niveau. Samen met de studiebegeleiders van school wordt je studie volledig afgestemd op je sport- en reisschema. Je speelt tegen aansprekende scholen, en voor verre wedstrijden pak je gewoon het vliegtuig.

Een programma op maat, in nauw overleg met je ouders

Jaarlijks begeleiden we zo’n 30 hockeytalenten naar Amerika. Samen gaan we op zoek naar de juiste match, zowel sportief als academisch. Jouw persoonlijke wensen staan centraal en we zetten alle mogelijkheden voor jou op een rijtje. Deze spreken we uitvoerig door met jou en je ouders. Tijdens onze zoektocht schakelen we snel en regelmatig met je. Bovendien nemen we je veel werk uit handen en begeleiden we je door het oerwoud van regels die sportbonden en scholen hanteren. Dankzij deze zorgvuldige en betrokken aanpak hebben we met KingsTalent een uitstekende naam opgebouwd in Amerika.

Hockey vriendinnen

Wil jij hockeyen en studeren in Amerika?

Hardop dromen over jouw leven als student-athlete is heerlijk. Maar je kunt de ogen niet sluiten voor de kosten. Studeren in de VS kost al gauw $30,000 tot $60,000 per jaar. Het goede nieuws: dit bedrag wordt volledig of gedeeltelijk vergoed als je het talent in huis hebt om je schoolteam naar een hoger plan te tillen. In dat geval kom je in aanmerking voor een sportbeurs.

hockey line up

KingsTalent heeft onze dochter fantastisch begeleid in het traject

het is een uiterst professionele organisatie met een zeer persoonlijke, hands-on aanpak. Een absolute aanrader wanneer je studie en sport in Amerika overweegt.

De juiste match met de universiteit, want elk talent is anders

En jouw persoonlijke ambities zijn anders dan die van je teamgenoten. Misschien ligt jouw sportieve lat hoger, terwijl voor een ander de Amerikaanse way of life al pure winst is. Bottomline: hoe jij ook in de wedstrijd staat, KingsTalent vindt de juiste match. Met de universiteit die past jou, en je sportieve en educatieve wensen.

Nauw contact met je ouders

Om de juiste match te maken kijken we naar jouw wensen en capaciteiten, en naar de behoefte vanuit Amerika. Dagelijks spreken we coaches op zoek naar hockey talent. We beoordelen de kwaliteit van de universiteit, zowel academisch als op sportief gebied. In dit complexe traject zitten we dicht op de bal om de juiste keuzes te kunnen maken. Uiteraard doen we dit in goede afstemming met jou en je ouders. Dankzij onze gedegen en betrokken aanpak hebben we een uitstekende reputatie bij coaches. Daardoor krijgen we meer aanvragen van coaches dan we kunnen waarmaken.

Hockey winning

In de picture tijdens onze showcase

Jaarlijks organiseert KingsTalent een hockey showcase in Gemert. Hier spelen onze talenten zich in de kijker bij de aanwezige Amerikaanse college coaches. Dit evenement wordt door meer dan 20 universiteiten bezocht. Een mooier podium voor je talent is er niet.

HMHC Saxenburg, 26 juni Women's Field Hockey Try-Out
HC Den Bosch - 4 december 2024 Women's Field Hockey Showcase HC Den Bosch

Zet je de stap?
KingsTalent begeleidt je!

Heb je de keuze gemaakt? Dan volgen wij je op de voet in Amerika. Niet letterlijk natuurlijk, maar we houden nauw contact en willen niets missen van je sportieve prestaties. Sterker: als je wilt, doen we uitgebreid verslag van je avonturen. Ook met je thuisfront blijven de contacten sterk. Binnen enkele dagen weet je of je in aanmerking komt voor jouw life changing experience.

We spreken je snel!
Sign up now
1
Whatsapp-Kingstalent
Kingstalent
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter.