Dit wil ik ookSign up now

Why?

Waarom Sporten en studeren in Amerika

Being a King
Is about being generous.
To yourself,
to your team
and especially to your ambitions

Als student-athlete ben je een King. Een bevoorrecht persoon.

Sfeer volleybal wedstrijd college

Count your blessings

Verdien een sportbeurs

Results count. Zowel academisch als sportief. Daarom investeren Amerikaanse colleges maar al te graag in jou als student-athlete. Met een sportbeurs dekken ze je kosten aanzienlijk of zelfs volledig. De gemiddelde, jaarlijkse studiekosten zijn $50.000, dus tel uit je winst. Een bedrag dat de colleges maar al te graag investeren. Want met jouw talent tillen ze ook het niveau van de school omhoog. Over win-win gesproken.

Sportbeurs tekenen

Leven als een professioneel sporter

Je strijdt dagelijks met en tegen de beste leeftijdsgenoten van Amerika. Dit sterkt je en maakt van jou een betere sporter. Alles draait om jou en je prestaties, op het veld en in de schoolbanken. Je maakt gebruik van de beste faciliteiten, begeleiding en accommodaties waar menig profclub uit Nederland jaloers op is. Bovendien wordt je studie zoveel mogelijk om je sportschema’s heen gepland. All for the best.

Persoonlijke ontwikkeling

A team makes you stronger. Daarom leef, eet en studeer je samen met je teamgenoten en andere sporters op de Campus. Je wordt zelfstandig(er), terwijl je opgroeit in een topsportklimaat waar resultaten tellen. Wedden dat je vriendschappen voor het leven sluit? Dit maakt jouw tijd in Amerika tot een absolute gamechanger.

vrienden voor het leven met volleybal

Behaal je diploma

Jouw tijd in Amerika is a joy forever. De ervaring is van onschatbare waarde. Net als je geaccrediteerd internationale diploma. Met dit certificaat op zak vergroot je jouw kansen op de arbeidsmarkt aanzienlijk.

diploma halen in Amerika

Beheersing Engelse taal

De Engelse taal is key voor jouw carrière. Het beheersen ervan gaat eigenlijk als vanzelf tijdens je sport- en studentenleven in Amerika. Voor je het weet denk je elke dag in het Engels en daar heb je de rest van je leven profijt van.

College Tennis in Amerika

Carrièremogelijkheden

Grote bedrijven willen the best of the best. Someone special. En dan zijn ze bij jou straks aan het juiste adres. Dankzij je diploma’s en werkervaring, maar vooral dankzij je life wisdom. Met jouw unieke ervaring, verhalen en persoonlijke ontwikkeling overtuig je elke recruiter. En zet je andere kandidaten in de schaduw.

Sign up now
1
Whatsapp-Kingstalent
Kingstalent
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter.