Dit wil ik ookSign up now

Stories

Terug naar het overzicht
Greatest Kings

Een nieuw avontuur voor Marios Lomis

Een nieuw avontuur voor Marios Lomis

Na Noordwijk, Creighton University, North Carolina FC is El Paso Locomotive de volgende stap in de carrière van Marios Lomis. De spits vertrekt bij North Carolina voor het nieuwe seizoen naar El Paso, Texas. 

 

 

 

In Nederland reeg Marios de doelpunten aaneen bij Noordwijk in het eerste elftal waar hij, na zijn Bachelor Politicologie een overstap maakte naar Creighton University. Een powerhouse in het Amerikaanse college Soccer. Topsport in Amerika in combinatie met zijn MBA opleiding beviel hem goed. Ook scoorde hij aan de lopende band en speelde hij zich in de kijker bij North Carolina FC. NCFC, actief in de USL East Region, het op een na hoogste niveau in de States. Dit seizoen starte Marios extreem sterk met wederom veel doelpunten. Helaas werd zijn doelpuntenreeks verbroken door een zware blessure.

 

 

Een operatie wachtte en het herstel was belangrijk. Marios kwam sterker terug met een transfer naar El Paso Locomotive als kers op de taart. Vanaf dit voorjaar is hij te zien in de USL West Region. El Paso Locomotive staat bekend om zijn zeer trouwe fans!

 

 

 

 

Sign up now
1
Whatsapp-Kingstalent
Kingstalent
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter.