Dit wil ik ookSign up now

Stories

Terug naar het overzicht
Greatest Kings

Marios Lomis maakt rentree na lang blessureleed

Marios Lomis maakt rentree na lang blessureleed

In de maand mei van dit jaar brak Marios Lomis zijn enkel tijdens een training bij zijn club North Carolina FC. Afgelopen zaterdag maakte hij zijn rentree in de gewonnen wedstrijd tegen Saint Louis FC (1-0). Marios zat geen enkel moment in de put en zette alles op alles om zo snel mogelijk weer aan te sluiten bij zijn team.

 

Voordat Marios geblesseerd raakte, speelde hij een sterk seizoen. In 13 gespeelde wedstrijden scoorde hij 6x en gaf hij één keer een assist. Hij tikte bijna 900 gespeelde minuten aan toen hij geblesseerd raakte aan zijn enkel. Gevreesd werd dat Marios in 2019 niet meer zou spelen, maar niks was minder waar.
‘Het is een fantastisch gevoel dat je maanden werkt om terug te komen en dat ik op tijd terug ben voor de play offs,’ verteld Marios.
Coach Dave Sarachan is blij dat hij weer beschikking heeft over zijn aanvaller. ‘Marios is een voorbeeld prof die zowel binnen als buiten het veld zijn werk serieus neemt, ik ben blij dat hij weer terug is.’ Lovende woorden van de coach waar je alleen maar trots op kunt zijn.
Marios werkte hard aan zijn herstel. Samen met de medische staf, werd de focus gelegd op het herstel na de operatie. Mede door zijn vechtersmentaliteit, is het herstel voorspoedig verlopen. Als blijk van waardering, werd Marios benoemd als Select Physical Therapy Comeback Player of the Year!

Nu is het weer aan Marios om te laten zien dat hij in de basis hoort bij North Carolina FC.
Veel succes, Marios! We blijven je op de voet volgen.

Sign up now
1
Whatsapp-Kingstalent
Kingstalent
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter.