Dit wil ik ookSign up now

Stories

Terug naar het overzicht
Awards

Valerie van Kuijck verkozen tot Rookie of the Year!

Valerie van Kuijck verkozen tot Rookie of the Year!

Valerie van Kuijck presteert waanzinnig goed bij West Chester, waar zij hockey en studie combineert. Deze prestaties worden beloond met een All-Conference Award, Valerie is verkozen tot Rookie of the Year!

Valerie startte alle wedstrijden dit seizoen in de basis. Ze scoorde bijna net zoveel goals als aantal wedstrijden er gespeeld zijn. Ze speelde 19 wedstrijden en wist maar liefst 18 keer te scoren! Een statistiek waar je u tegen zegt. Daarnaast wist ze nog 7 assists te geven wat ervoor zorgde dat ze op een totaal aantal punten van 43 uitkwam.

Doelpunten maken was voor Valerie een fluitje van een cent, ze maakte 3 hattricks in 1 seizoen! Ondanks dat Valerie pas net kwam kijken bij West Chester wist ze in haar eerste drie college games gelijk te scoren. Het was gelijk duidelijk, Valerie was een echte meerwaarde voor de hockeysters van West Chester. Daarom is ze niet alleen Rookie of the Year, maar zit ze ook in het First Team van All-Pennsylvania State Athletic Conference!

 

Van harte gefeliciteerd met deze mooie prestaties en awards! Wij zijn ontzettend trots!

1
Whatsapp-Kingstalent
Kingstalent
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter.