Dit wil ik ookSign up now

Stories

Terug naar het overzicht
Updates

KingsTalent Teams of the Year 2022!

The time has come! Het jaar zit er bijna op en dat betekent dat we gaan terugblikken op het afgelopen seizoen, en dat doen we niet zomaar! Met trots presenteren wij hier de KingsTalent Teams of the Year 2022!

De voetballers hebben dit jaar een wereldprestatie neergezet! Maar liefst drie van onze talenten zijn aan het einde van het seizoen geselecteerd voor de MLS SuperDraft! Met in het bijzonder: Lucas Jacobs pakt twee prachtige awards in zijn laatste jaar in Amerika, hij werd verkozen tot ‘Player of the Year’ en zat in het ‘All-American Team’! Ook Lars van der Steen kan terugkijken op een schitterend jaar. De verdediger pakte maar liefst drie ‘All Conference’ awards aan het einde van dit seizoen!

Verder met de hockeysters. Eén naam kan uiteraard niet ontbreken, Lotte Kanters is met tien awards de leider in het KingsTalent Award klassement! De aanvalster van Converse heeft als mooiste prijs de ‘Offensive Player of the Year’ award dit jaar gewonnen. Ook Freke van Tilburg gaat met een fantastisch gevoel het nieuwe jaar in. De ervaren verdedigster van Saint Joseph’s University heeft met een ‘Defensive Player of the Year’ en een ‘All-American’ award haar klasse getoond in de States!

Tot slot de volleybalsters, waar Claire Crijns in haar laatste jaar voor University of San Francisco een onuitwisbare indruk heeft achtergelaten! Claire was ontzettend belangrijk voor haar team en pakte zeer verdiend een ‘All-Conference’ award. Ook Dena Otte gaat met een ‘All-Conference’ award op zak met een goed gevoel 2023 in!

Van harte gefeliciteerd iedereen met je plekje in de KingsTalent Teams of the Year!

 

 

Sign up now
1
Whatsapp-Kingstalent
Kingstalent
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter.