Dit wil ik ookSign up now

Stories

Terug naar het overzicht
Awards

Valerie van Kuijck uitgeroepen tot ‘Offensive Player Of The Week’!

Valerie van Kuijck uitgeroepen tot ‘Offensive Player Of The Week’!

De tweedejaars middenveldster van WCU, Valerie van Kuijck, is deze week uitgeroepen tot de NFHCA Division II ‘Offensive Player Of The Week’.

Valerie is dit najaar de eerste speelster van West Chester die wordt erkend in de landelijke weekprijzen. Afgelopen weekend hielp ze de Golden Rams aan een 10-1 overwinning tegen de nummer 4, Assumption, en een 5-1 overwinning op de nummer 8, Bentley. Daarnaast scoorde ze twee doelpunten en gaf ze drie assists in de eerste twee openingswedstrijden van het seizoen.

De hockeyster liet afgelopen seizoen al zien waartoe ze in staat is. Zo begon Valerie in 19 wedstrijden in de basis, waarin ze 18 doelpunten wist te maken, waarvan 3 hattricks. Daarnaast was ze ook nog eens goed voor 7 assists. Door deze indrukwekkende statistieken werd Valerie toen verkozen tot PSAC ‘Rookie Of The Year’. Nu voegt ze daar de ‘Offensive Player of the Week’ award aan toe.

Wij zijn enorm trots op Valerie en zijn benieuwd naar wat de toekomst haar nog meer te bieden heeft.

1
Whatsapp-Kingstalent
Kingstalent
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter.