Dit wil ik ookSign up now

Stories

Terug naar het overzicht
Interviews

Het leven van Eline van den Bosch als ‘Aggie’!

Het leven van Eline van den Bosch als ‘Aggie’!

Hockeyster Eline van den Bosch kende een vliegende start bij UC Davis! De Nederlandse wist met regelmaat een duit in het zakje te doen.. dat leverde haar dan ook direct een award op! Eline werd gekozen tot ‘Rookie of the Week’. De laatste weken kent Eline een enorm druk schema met veel wedstrijden waardoor ze veel vluchten naar de andere kant van het land heeft. Wij waren dus nieuwsgierig naar hoe de week bij de ‘Aggies’ eruit zag voor Eline van den Bosch! 

 

 

 

Monday 09/10
We zijn vannacht rond een uur of 00:30 weer terug gekomen in Davis, na onze trip naar Virginia. Het was een lange vlucht met een tussenstop en helaas ook nog wat vertraging. Iedereen is eigenlijk gelijk naar bed gegaan, alleen ben ik met nog twee teamgenootjes nog naar de In-n-out geweest om snel nog wat ‘avondeten’ te halen. Heel slecht natuurlijk een hamburger, maar omdat we de volgende dag een offday hebben kan het voor een keer:)

De rest van de offday was niet erg spannend. Ik heb natuurlijk uitgeslapen, ben langs onze fysio geweest en heb nog wat boodschappen gedaan. Met een aantal hebben we nog de wedstrijden van afgelopen weekend terug gekeken. Van de 3 wedstrijden die we gespeeld hebben hebben we er 2 gewonnen dus daar waren we wel erg tevreden mee!

 

 

 

Tuesday 09/11
Vandaag begint de training om 9 uur. Iedereen heeft nog een lekker gevoel van afgelopen weekend dus we gaan volle bak weer verder met trainen en voorbereiden voor de aankomende wedstrijden. Rond 12 uur is de training afgelopen en gaan we met het hele team gezamenlijk lunchen. Hierna worden we om 3 uur verwacht in de gym door onze krachttrainer voor de krachttraining. Een uurtje later lopen we voldaan weer naar buiten. De rest van de dag hebben vrij. Ik besluit vanavond niet te laat te gaan slapen.

 

 

 

Wednesday 09/12
De ochtendtraining van vandaag start om 8:30. Ik wordt rond 7:15 al verwacht in de kleedkamer dus de wekker staat om 6:30. Ik moet toegeven, ik ben hier nu al ruim een maand maar het blijft toch lastig wanneer de wekker gaat haha. Maar om 7:00 stap ik op de fiets richting de kleedkamer. Rond 11.30 zijn we weer klaar met trainen en hebben lunchen we gezamenlijk. De rest van de dag hebben vrij. Doordat mijn school nog niet is begonnen heb ik nog erg veel vrije tijd. Ik ben met nog met een klein groepje naar het veld gegaan om te werken aan individuele skills. Morgen gaan we weer reizen, dit keer naar Vermont. Voor deze trip heb ik nog het een en ander gehaald en natuurlijk mijn spullen gepakt.

‘S avonds ga ik met nagenoeg het hele team naar de farmers market. Dit is iedere woensdag en zaterdag in Davis. Het is eigenlijk gewoon een markt met allemaal verse producten en eettentjes. Ook is er live muziek en kan je je eten opeten op het grote grasveld. Erg leuk om naartoe te gaan!

 

 

 

Thursday 09/13
De wekker staat om 3:30 want om 4:15 vertrekken we met de bus richting het vliegveld in Sacramento. Onze tweede trip gaat dit keer naar Vermont. We zullen hier twee wedstrijden spelen. Rond 7 uur stijgen we op en vliegen we naar Chicago, hier hebben we een tussenstop om vervolgens door te vliegen naar Burlington (Vermont). Tijdens de reis verloopt alles soepel en iedereen probeert wat slaap in te halen. Na de landing rijden we gelijk door richting het veld voor onze eerste training hier. Best pittig om na zo’n lange vlucht gelijk te trainen, maar gelukkig is het niet een hele zware training en eigenlijk is het wel lekker om even te bewegen. Na de training eten we met z’n allen en checken we in in het hotel. Eigenlijk duikt iedereen gelijk maar z’n bed in. Morgen staat de wedstrijd tegen Vermont op het programma.

 

 

 

Friday 09/14
Vandaag hebben we de wedstrijd tegen Vermont pas om 4 pm. Daarom hebben we in de ochtend eerst nog een rustige training om vooral tactisch bezig te zijn. Na de training staat er een lekker lunch voor ons klaar en hebben we even wat tijd voor ons zelf. Voordat we naar het veld gaan hebben we nog een pre-game meeting met filmbeelden van Vermont. Helaas moet ik vertellen dat we de wedstrijd met 3-1 verloren hebben. Dit had echt niet gehoeven want we waren minimaal net zo goed als Vermont, maar helaas hebben we het zelf laten liggen. Erg jammer. Terug in het hotel hebben we nog recovery in het zwembad en dineren we. We bespreken de wedstrijd nog na en gaan dan lekker naar bed.

 

 

 

Saturday 09/15
Er staat geen wedstrijd op het programma vandaag, maar wel een erg leuk teamuitje. We gaan vandaag de stad Burlington verkennen. Onze coach verdeeld ons in groepen en we krijgen wat grappige opdrachten mee die we moeten uitvoeren. Ook krijgen we geld mee om voor ons zelf lunch te kopen. Burlington is eigenlijk een erg leuke stad met veel winkeltjes en een hele leuke markt! Het weer is ontzettend lekker en we lopen nog wat rond bij de haven van het meer dat aan Burlington ligt. Eind van de middag staat er nog een training op de planning en ‘s avonds gaan we met z’n allen uiteten in een gezellig Italiaans restaurantje.

 

 

Sunday 09/16
Maine it is. De ochtend begint vandaag om 7:30 met een heartrate spike om onze hartslag al een keer omhoog te laten gaan vandaag voor de wedstrijd. Hierna ontbijten we en hebben we vervolgens de pre-game meeting. Om 11 uur begint onze wedstrijd tegen Maine. Al gauw merken we dat Maine wel een stuk handiger is dan Vermont en het ons al snel lastig maakt. Eigenlijk spelen we best een prima wedstrijd alleen is dat in de score helaas niet terug te zien. 7-1 is volgens mij toch een beetje een geflatteerde uitslag, helaas.

Na de wedstrijd krijgen we een half uur om te douchen en om te kleden want we hebben een vliegtuig die we moeten halen. Dit keer hebben we een tussenstop van 3 uur in Newark. Een goed moment om avondeten te halen en wat rond te kijken op het vliegveld. Gelukkig zonder vertraging vliegen we terug naar Sacramento en komen we rond middernacht weer aan in Davis.

Helaas hebben we dit weekend niet gewonnen, maar aankomende woensdag vliegen we alweer naar Ohio om daar drie wedstrijden te spelen. Hier gaan we natuurlijk weer hard ons best doen!

Fantastisch om te zien dat je het zo naar je zin hebt Eline! Wij wensen je heel veel succes in Ohio.. en we blijven je volgen! Benieuwd naar meer dagelijkse prestaties en avonturen van onze talenten? Volg ons op Instagram!

 

1
Whatsapp-Kingstalent
Kingstalent
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter.