Dit wil ik ookSign up now

Stories

Terug naar het overzicht
Signings

Goaltjesdief Wessel Albers tekent bij William Woods University

Goaltjesdief Wessel Albers tekent bij William Woods University

Wessel Albers gaat aan de slag in Amerika. De 18-jarige buitenspeler van TOGB U19 heeft zijn transfer naar het men’s soccer team van William Woods University afgerond en zal na de zomer overstappen. Daarnaast zal hij aan deze universiteit Natuurkunde gaan studeren.

 Het voetballeven van Wessel startte op zesjarige leeftijd bij SC Ommoord. Hier groeit de rappe buitenspeler uit tot een echte doelpuntenmachine. Nadat zijn ontwikkeling in gevaar komt bij SC Ommoord maakt Wessel de overstap naar het Onder-17 elftal van BVCB. In zijn tweede seizoen laat hij direct zien waarom BVCB er goed aan deed hem in te lijven. Met 27 treffers is hij een van de smaakmakers binnen het elftal. Zijn periode bij de Onder-19 is eveneens indrukwekkend. Mede door het scoren van achttien treffers en tien assists wordt hij uitgeroepen tot ‘beste speler van het seizoen’. Zomer 2017 stapte hij over naar TOGB. Vanaf augustus 2018 zal Wessel deel uitmaken van de selectie van William Woods University Men’s soccer team. Vorig seizoen kwalificeerde het team zich voor het national tournament, de Nationals. Alleen de beste teams in het land mogen hieraan deelnemen. Wat dat betreft kan Wessel zijn borst natmaken.

 

Zoals te zien in zijn video is Wessel een zeer handige en rappe buitenspeler met een neusje voor de goal. Daarnaast beschikt hij over een uitstekende techniek waardoor hij in de kleine ruimte zelden in de problemen raakt. Ook op de counter is Wessel een wapen. Met zijn snelheid en doelgerichtheid kan hij ieder team op ieder moment pijn doen. Datzelfde hoopt Wessel vanaf de zomer te gaan doen voor zijn nieuwe ploeg.

 

 

KingsTalent wenst Wessel heel veel succes en plezier in Amerika!
Wil jij op de hoogte blijven van de verrichtingen van Wessel en andere student-athletes? Volg en like ons dan op Facebook en Instagram.

1
Whatsapp-Kingstalent
Kingstalent
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter.