Dit wil ik ookSign up now

Stories

Terug naar het overzicht
Updates

Ruime overwinningen, belangrijke assists en één hattrick; alles in de weekly update van deze week!

Ruime overwinningen, belangrijke assists en één hattrick; alles in de weekly update van deze week!

Het is maandag, dus is het weer tijd om te kijken wat onze talenten gepresteerd hebben het afgelopen weekend! Sommige talenten kwamen zelfs twee keer in actie in het weekend. Er is dus weer volle bak gevoetbald, gehockeyd en gevolleybald dit weekend. Hieronder volgt een selectie van de meest opvallende resultaten van onze talenten van vrijdag 6 september tot zondag 8 september:

We beginnen het overzicht met Sara Vijfhuizen, speelster van het damesvoetbalteam van de USAO Drovers. De Drovers wonnen met ruime cijfers van Houston Victoria: 5-0. Sara was verantwoordelijk voor de 3-0. Lekker bezig Sara!

Karlijn Goes heeft ook een heerlijk weekend achter de rug. De hockeyster van UNC won op vrijdag in een spannende wedstrijd met 4-3 van Princeton, waarin Karlijn zelf ook eenmaal trefzeker was. Zondag gaven Karlijn en haar teamgenoten een masterclass aan Penn, het werd 6-0! Al met al een super weekend voor Karlijn. Ga zo door Karlijn en wij blijven je in de gaten houden!

Dit weekend werd er ook weer een hattrick gescoord door een van onze talenten. Marvin van der Made is de naam! De ‘Dutch Giant’ van de Cumberland Patriots maakte al zijn goals na rust. Concordia werd met 5-0 afgedroogd, mede door een Marvin in topvorm!

 

De volgende topper, die in vorm was dit weekend, is Laura Janssen! De aanvalster van University of Virginia was verantwoordelijk voor beide goals in de 2-1 overwinning op Ohio State.  In het filmpje hieronder volgen haar beide goals! Blijf zo doorgaan topper!

Sophie Schulpen kan ook terugkijken op een mooi weekend! Sophie zit in haar tweede jaar bij American International College en ze heeft er ook dit seizoen weer zin in, getuige haar goal in de 2-1 overwinning op Slippery Rock. Sophie, ga zo door komend seizoen!

 


Doelpuntenmakers

Er zijn ook wat heel wat andere doelpuntenmakers dit weekend! Sommigen konden helaas niet met een overwinning naar huis gaan. Een klein overzicht:

Anoucke Baas, vierdejaars student-athlete van Delta State, mocht één keer juichen tegen Missouri S&T. Helaas was het niet genoeg voor de overwinning: 1-1

 

Berbel Rozema (Umass Lowell) en Puk Thewessen (Drexel) gingen beiden met hun team hard onderuit (4-1), maar waren toch trefzeker. Snel vergeten deze wedstrijd dames en op naar de volgende!

Na vorige week 1 keer gescoord te hebben, trok Nienke Bloemsaat de goede lijn door dit weekend. Tegen UC Davis maakte ze een van de twee goals in de 2-1 overwinning. In de wedstrijd tegen Louisville scoorde Nienke weer, helaas werd er wel verloren.


Belangrijke assists

We sluiten het weekend overzicht af met spelers die een belangrijke assist gaven dit weekend:
Jay Wacanno (UNOH) gaf de assist op de winnende goal in blessuretijd tegen Union (2-1). Klasse Jay!

 

Ook Teun Jacobs, speler van East Stroudsburg, gaf de assist op de winnende goal tegen Chestnut Hill! Ga zo door Teun!

Wil je op de hoogte blijven van onze talenten in Amerika? Op onze Instagram zie je vrijwel direct alle updates omtrent onze talenten!

Sign up now
1
Whatsapp-Kingstalent
Kingstalent
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter.