Dit wil ik ookSign up now

Stories

Terug naar het overzicht
Updates

KingsTalent Team of the Week #9

Een nieuwe week is begonnen en dat betekent een nieuw KingsTalent Team of the Week! Onze talenten hebben een mooie week achter de rug en hier worden deze prestaties nog even benadrukt.

We starten met onze voetballers, waar Jasper Gadellaa een plek in het doel weet te bemachtigen. De keeper van Central Baptist College is in vorm, zo was hij een paar weken geleden nog Defensive Player of the Week. Afgelopen week heeft Gadellaa twee maal gelijk gespeeld, maar zijn reddingen zorgden er voor dat zijn team niet verloor. Hij wist in de afgelopen twee wedstrijden acht keer zijn team te redden. Dave Neijenhuis is terug te vinden het Team of the Week, aangezien hij zijn team op voorsprong bracht in de 3-1 overwinning tegen Reinhardt. Yannick Hilpert wist met Southern Connecticut State University ook zijn team op voorsprong te brengen tegen American International University. Helaas scoorde American International University in de 84ste minuut de 1-1, waardoor de wedstrijd in een gelijkspel eindigde. Koen Schimmel wist met Central Methodist University monster scores neer te zetten! Zo wist het team met 8-0 te winnen, waar Schimmel een assist verzorgde en met 6-0 te winnen, waar Schimmel goed was voor twee goals.

Onze Hockeysters wisten ons weer om ver te blazen. Op het doel staat Zoe Noorlag, die in twee wedstrijden goed was voor zeventien reddingen. helaas verloor haar team beiden wedstrijden. Achterin staat Leonoor de Vreugd, die belangrijk was voor de Valkyries in de 8-0 overwinning tegen Lincoln Memorial. De Vreugd was in de 8-0 overwinning goed voor twee goals en één assist. Sanne Hak en Charlie van Oirschot weten ook weer een plekje te bemachtigen in het Team of the Week. De speelsters moesten afgelopen week tegen elkaar, waarbij ze allebei belangrijk waren voor hun team. Charlie van Oirschot zorgde ervoor dat Duke University op een 1-0 voorsprong kwam tegen University of North Carolina. Even later zorgde Sanne Hak voor de 1-1 en uiteindelijk werd de wedstrijd met 2-1 gewonnen door University of North Carolina. Onze speelster van het Lynchburg field hockey team waren afgelopen week weer op dreef. Zo staan Renee van Thiel en Marlou Wendriks in het team of the week. Het team wist met 10-0 te winnen tegen Sweet Briar, waarin Renee van Thiel twee goals scoorde en één assist gaf. Marlou Wendriks was in deze wedstrijd goed voor een hattrick en één assist. Daarnaast wist Wendriks één goal te scoren en één assist te geven op de 0-3 overwinning tegen Bridgewater. Sabine de Ruijter was belangrijk voor de overwinning tegen providence. Haar team won deze wedstrijd met 4-3, te danken aan De Ruijter die één goal maakte en één assist gaf.

Dan gaan we door naar het volleybalvled, waarin Elise Zijlstra niet kan Ontbreken. De volleybalster heeft een waanzinnige wedstrijd achter de rug, waarin ze acht kills had, zes blocks en een  hitting percentage van 0,261% scoorde. Het Williston State volleybal team van Sam Timmermans heeft na afgelopen weekend al zeven overwinningen op rij. Afgelopen weekend was Timmermans met dertien kills erg belangrijk op de 3-2 overwinning tegen Bismarck State College. Het team van Yenne Schepers heeft afgelopen week helaas twee keer verloren. In deze wedstrijden was ze wel belangrijk voor in totaal achtendertig kills!

Sign up now
1
Whatsapp-Kingstalent
Kingstalent
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter.