Dit wil ik ookSign up now

Stories

Terug naar het overzicht
Updates

Wederom veel successen geboekt in de doordeweekse wedstrijden!

Wederom veel successen geboekt in de doordeweekse wedstrijden!

Een midweekse weekly update! Onze talenten spelen vaak meerdere wedstrijden in een week. Dit leidt dus ook tot meerdere hoogtepunten door een week heen. Een klein overzicht van de wedstrijden die gespeeld zijn tussen 16 september en 19 september. Wederom een Nederlandse hattrick, belangrijke goals en meerdere awards!

We trappen af met Shawnee State. Kevin de Lange, Thomas de Graauw en Mark de Graaf spelen sinds dit seizoen samen, maar dat valt nergens aan te merken! Afgelopen weekend waren ze alle drie al trefzeker tegen Mount Vernon Nazarene. Dit was natuurlijk al heel bijzonder, maar de jongens deden dat maandag 15 september gewoon nog eens dunnetjes over. Lourdes University werd met 3-0 aan de kant gezet. Applaus voor jullie boys!

 

We blijven nog even bij onze voetbaltalenten hangen, want er vielen weer een paar clean sheets te noteren deze week. Mathijs Swaneveld, de reus in de goal van Virginia Tech, hield de ‘0’ tegen Grand Canyon. Just another day at the office voor Mathijs.

 

Jesse Haak, de keeper van het Nederlands getinte Point Park, hield zijn team ook op de been. Hij noteerde maar liefst 13 reddingen! Ohio Valley University werd 2-0 aan de kant geschoven. Wat ons betreft was jij de duidelijke man of the match! Keep up the good work Jesse!

 

Om een doelpunt te maken, heb je natuurlijk een aangever nodig. Luuk Oosterbosch kan ons wel uitleggen hoe je assists geeft. Deze baas speelt zijn wedstrijden voor Bethany Lutheran College. Op dinsdag had Luuk wederom een hele goede dag, zoals wel vaker de afgelopen weken. Zijn team, waar ook Daan Huntjens en Thijs Oldenhof toebehoren, rolde Martin Luther College op met 7-0. Luuk gaf twee assists en scoorde er één. Hij heeft nu 8 assists achter zijn naam staan wat een nieuw record betekent bij zijn school. Grote klasse Luuk!

Deze week waren er ook weer genoeg hockeysters die een positief resultaat boekten. Te beginnen met Sophie Schulpen. De aanvalster zit inmiddels in haar tweede jaar bij AIC en ze is ook dit seizoen goed begonnen met meerdere goals. Dinsdag leidde Sophie de comeback tegen Southern Connecticut State in. Na 37 minuten stond AIC 2-0 achter, totdat Sophie de 2-1 binnenschoot. Uiteindelijk lukte het haar en haar teamgenoten om de wedstrijd helemaal om te draaien tot een 3-2 winst. Lekker bezig!

Woensdag was het wederom de beurt aan Celeste Veenstra om te shinen! Celeste schoot weer 2 goals erin. Dit keer tegen Bloomsburg, het werd uiteindelijk 3-0! Celeste staat deze week sowieso al flink in de spotlights, getuige haar twee awards die ze won deze week. Meer informatie over de gewonnen awards van Celeste lees je op onze site tussen de nieuwsartikelen. Inmiddels heeft Celeste met haar team (East Stroudsburg) ook alweer zes keer op rij gewonnen. Je kan wel concluderen dat Celeste lekker bezig is!

Maandag werd er een duel gespeeld tussen twee talenten van ons. Valerie Vogels nam het met Hofstra op tegen Eva Veldhorst van Quinnipiac. Het werd een spannende wedstrijd waarbij uiteindelijk het team van Valerie aan het langste eind trok. Het werd 3-2. Eva krijgt haar herkansing vandaag (20 september) tegen Uconn. Valerie probeert hun winstreeks tegen Bryant voort te zetten. Succes dames!

We sluiten af met twee heren die belangrijk waren voor hun team met een doelpunt. Lucas Jacobs, die het net sowieso makkelijk vindt, prikte er tegen Evangel University weer eentje in. Het werd 3-0. Lucas neemt het dit weekend met zijn team, Baker University, op tegen Clarke University.

Martijn Kuijs is eerstejaars student-athlete bij Tiffin University en speelt zijn wedstrijden in Division 1. Woensdag was Findlay University de tegenstander. Martijn zorgde ervoor dat zijn team met een positief gevoel naar huis ging. Het werd 2-0 en Martijn betaalde het vertrouwen van zijn coach terug met een doelpunt! Klasse Martijn, we blijven je volgen!

 

Dit was de weekly update van deze midweek. Maandag blikken we weer terug op hopelijk een heel mooi weekend! Wil je op de hoogte blijven van onze talenten? Check eens onze Instagram! @kingstalentnl

1
Whatsapp-Kingstalent
Kingstalent
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter.