Dit wil ik ookSign up now

Stories

Terug naar het overzicht
Signings

Northeastern Oklahoma A&M versterkt zich met Pepijn de Lijster

Northeastern Oklahoma A&M versterkt zich met Pepijn de Lijster
Bron: HBS Craeyenhout

Pepijn speelde vanaf zijn zesde al bij HBS. Daar heeft hij heel de jeugddoorlopen en nu is de zeventienjarige linksbuiten klaar voor een avontuur in Amerika.

Toen Pepijn negen jaar oud was mocht hij enkele trainingen meedoen bij zijn leeftijdsgenoten van Feyenoord. Hier speelde hij in zijn proefperiode bij de Rotterdamse club uiteindelijk twee wedstijden. Hij besloot uiteindelijk om lekker bij zijn club HBS te blijven. In de jeugd van HBS maakte Pepijn altijd veel indruk en behaalde hier meerdere kampioenschappen. In de onder 14 en 16 was Pepijn aanvoerder en speelde tegen jeugdelftallen van professionele clubs. In het seizoen 2022-2023 werd Pepijn de ‘MVP’ van zijn team met 14 goals en 17 assist. Het seizoen daarop speelde hij met de onder 19 het hoogste landelijk niveau.

Pepijn speelt het liefst op de positie linksbuiten maar kan overal in de voorhoede uit de voeten. Hij komt graag vanuit de flank naar binnen gesneden om dan op doel te schieten. Zijn kwaliteiten zijn dan ook zijn snelheid, afwerking en de een tegen een met de tegenstander. Ondanks dat Pepijn vaak naar binnenkomt om op doel te schieten heeft hij ook de nodige assists.

Northeastern Oklahoma A&M beschikt over erg veel verschillende nationaliteiten en voegt aankomend seizoen daar dus een Nederlander aan toe.

Wij wensen Pepijn veel succes met zijn Amerikaans avontuur bij Northeastern Oklahoma A&M!

Sign up now
1
Whatsapp-Kingstalent
Kingstalent
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter.