Dit wil ik ookSign up now

Stories

Terug naar het overzicht
Updates

Weekly Update (48) – What happened on the field

Weekly Update (48) – What happened on the field

De laatste weekly update (48) van het jaar. Het seizoen zit erop. En we kunnen terugkijken op een fantastisch jaar. Met vele hoogtepunten. Dat maakt ons trots. De vele verhalen die we van de andere kant van de ocean meekrijgen, de foto’s, de verhalen, de vriendschappen. Een life changing experience. Dat is het zeker.

Indy van Sas die met ‘zijn’ Rio Grande, na het behalen van het River States championship, doorstoot naar de nationals. In Florida in één week tijd een handvol wedstrijden moet spelen. Om vervolgens de nationale finale te bereiken. Wat een wereldprestatie. Rio Grande, de titelverdediger, moest aantreden tegen Hastings College. Uiteindelijk werd er helaas net aan het kortste einde getrokken (1-0). Desalniettemin mag Indy van Sas natuurlijk terugkijken op een uitstekend eerste seizoen.

Net als alle andere toppers die zich tot conference champions hebben mogen kronen en/of de nationals hebben bereikt. Natuurlijk Thom Derks, kampioen met zijn Mercyhurst University en zijn buitensporige scoringsdrift. Lars Blenckers en Jim Roberti, die met Urbana University op een haar na het kampioenschap misten maar wel de nationals wisten te bereiken. Ouren Nikkels en Rowan Mankers met het beste voetbalteam uit California. Natuurlijk mogen de toppers van Olivet Nazarene University niet worden vergeten met het kampioenschap in het Chicagoland Collegiate Athletic Conference, Dion Viola, Jurren van der Gun en Roel van Linschoten. De persoonlijke awards nog niet eens benoemd!

 

Trots, trots en nog eens trots. Ook op de jongens en meiden die dit jaar geen kampioenschap hebben mogen vieren. Volgend seizoen begint iedereen weer op nul en zijn er weer volop kansen om je persoonlijk en als team te onderscheiden. Nogmaals, voor ons was het een genot om iedereen te mogen volgen. We kijken nu al uit naar volgend seizoen!

 

Hieronder alle weekly updates op een rijtje.
Weekly Update –Week 46
Weekly Update – Week 45
Weekly Update – Week 44
Weekly Update – Week 43
Weekly Update 
 Week 42

Weekly Update – Week 41

Weekly Update – Week 40
Weekly Update – Week 39

Weekly Update – Week 38
Weekly Update – Week 37
Weekly Update – Week 36

1
Whatsapp-Kingstalent
Kingstalent
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter.