Dit wil ik ookSign up now

Stories

Terug naar het overzicht
Signings #Fromtheboardroom

Roel van Linschoten nieuwste aanwinst KingsTalent!

Roel van Linschoten nieuwste aanwinst KingsTalent!

Na zijn eigen avontuur in de VS, gaat Roel helpen jouw droom waar te maken. Roel versterkt per direct het KingsTalent team!

 

 

 

De in Beek en Donk woonachtige van Linschoten begon met voetballen bij de plaatselijke Sparta’25. Hier werd hij al heel snel opgepikt door PSV Eindhoven. Vanaf de F1 doorliep hij alle jeugdelftallen van PSV en met succes. Hij werd meermaals kampioen en haalde diverse nationale bekers binnen. Helaas kwam aan zijn avontuur bij PSV na 7 jaar een einde en stapte hij over naar VV Gemert. Al na een jaar VV Gemert A1  stapte hij in de zomer van 2016 over naar de ONU Tigers in de NAIA Chicagoland Collegiate Athletic Conference, een school gelegen in Bourbonnais, Illinois onder de rook van Chicago. Nadat hij zijn VWO-diploma in de pocket had vertrok hij naar het land van de onbegrensde mogelijkheden.

 

 

 

Het bleek de juiste keuze, want in zijn eerste seizoen werden de “Tigers” direct ongeslagen kampioen. Niet alleen sportief bleek het een succes, maar ook academisch gezien deed Roel het erg goed. Uiteindelijk wist hij in 2019 zijn twee (!) studies: International Business en Marketing Magna Cum Laude af te ronden en keerde hij terug naar Nederland.

 

 

 

 

Olivet Nazarene University

Zoals eerder vermeld is ONU een school gelegen in Bourbonnais, Illinois. De school heeft een goed voetbalprogramma, waar veel buitenlandse spelers actief zijn. De UNO “Tigers” komen uit in de NAIA Chicagoland Collegiate Athletic Conference. Aan faciliteiten ook geen gebrek op de school en dit maakt het een school waar je je als sporter optimaal kunt ontwikkelen.

 

 

Met alle ervaring op zak, helpt Roel graag om jou droom te verwezenlijken. Hij vertelt je graag over zijn ervaringen en jouw mogelijkheden om sport en studie te combineren. Welk

Sign up now
1
Whatsapp-Kingstalent
Kingstalent
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter.