Dit wil ik ookSign up now

Stories

Terug naar het overzicht
Signings

Vrije trapkoning Thomas de Graauw naar Shawnee State University

Vrije trapkoning Thomas de Graauw naar Shawnee State University

Thomas de Graauw vertrekt komend seizoen naar Shawnee State University. De kleine spits verruilt SV Hoofddorp voor de Bears in the Mid South Conference. Vorige week speelde Thomas zich in de kijker op onze showcase in Gemert. Zojuist tekende hij zijn contract om zich vanaf deze zomer zich te melden in Portsmouth Ohio. Alles gebeurde dus in een week tijd, een bliksemtransfer.

 

 

 

Thomas was een van de uitblinkers op de KingsTalent showcase van 5 januari, ruim een week geleden. Met een prachtige vrije trap in de eerste wedstrijd (beelden volgen nog) gaf hij direct zijn visitekaartje en handelsmerk af. Met een schitterend schot van de rand van het strafschopgebied precies in de kruising wist iedereen direct dat dit geen toeval was. Thomas is namelijk vrije trap specialist van beroep. Dit belooft wat voor Amerika, waar ze ongetwijfeld snel met zijn handelsmerk te maken gaan krijgen.

 

Shawnee State University zag dit vanaf de tribune aan en was direct verkocht. Een gesprek aan het einde van de showcasedag en een aantal telefoontjes later ligt er een prachtig contract klaar voor hem. Vanaf augustus is hij teamgenoot van Kevin de Lange die afgelopen zomer vertrok en een prachtig seizoen kende met een All Conference en All Freshman selectie. Samen gaan ze het de verdedigers in de Mid South Conference moeilijk maken.

 

Thomas, speler van SV Hoofddorp, kan niet wachten op zijn avontuur. Nog even geduld spitsie. Wij kijken er ook erg naar en wensen je erg veel geluk en succes in Ohio!

 

 

Sign up now
1
Whatsapp-Kingstalent
Kingstalent
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter.