Dit wil ik ookSign up now

Stories

Terug naar het overzicht
Awards

Kingstalent Teams of the Week #2!

Een nieuwe week betekent een nieuwe ‘Teams of the Week’!

Afgelopen week hebben onze student-athletes wederom extreem goed gepresteerd en dit maakte de keuze dan ook erg lastig. In het ‘Soccer Team of the Week’ is er één school in het bijzonder extra goed vertegenwoordigd. De Nederlandse drie-eenheid, Lars van de Pol, Thomas de Graauw en Kevin de Lange, van Shawnee State zijn namelijk opgenomen in het team. Zo waren de ‘3 musketiers’ samen al goed voor 6 goals en 4 assists in de laatste 2 wedstrijden. En dat terwijl Lars een verdediger is! Daarnaast zijn Yannick Hilpert en Mila Robichon op het middenveld terug te vinden. Mila wist haar eerste goal in het collegevoetbal te scoren tegen Emporia en Yannick wist op zijn beurt 3 goals te maken in 2 wedstrijden. Ook was Oliver Bieleveldt goed voor 1 goal in de 3-2 winst tegen de UIW Cardinals.

Onze hockeysters hebben deze week ook weer laten zien waartoe ze in staat zijn. Zo hebben Lotte Kanters en Valerie van Kuijck een plekje in het ‘Field Hockey Team of the Week’ weten te veroveren. De twee doelpuntenmachines wisten dit weekend samen 7 goals te scoren en waren goed voor 4 assists. Ook Frederique Zandbergen en Mijntje Ligtenberg mogen niet ontbreken in het team. Voor Frederique is het haar tweede keer in het ‘Field Hockey Team of the Week’. Ze wist voor haar team, Old Dominion, 1 goal te scoren en was daarnaast goed voor 3 assists. Door deze indrukwekkende prestatie is Frederique uitgeroepen tot ‘Offensive Player of the Week’. Daarnaast wist middenveldster Mijntje 2 goals te scoren in twee wedstrijden voor de Ohio Bobcats.

Als laatst hebben de tot nu toe ongeslagen volleybalsters Julia Rienks en Iris Oosterbaan een plek weten te bemachtigen in het ‘Volleybal Team of the Week’. Julia had een hitting percentage van .560 in de NJCAA en Iris is uitgeroepen tot ‘Community Student Athlete of the Week’.

Wij zijn erg trots en kunnen niet wachten op het volgende ‘Team of the Week’!

 

 

 

 

 

 

Sign up now
1
Whatsapp-Kingstalent
Kingstalent
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter.