Dit wil ik ookSign up now

Stories

Terug naar het overzicht
Updates

The Weekend Rewind 16 September – 18 September

New week, new Recap! Afgelopen weekend hebben onze talenten weer veel van zich laten zien. Hier sommen we de highlights op van afgelopen weekend!

Temple University field hockey team schrijft geschiedenis!

De hockeydames van Temple hebben een indrukwekkende seizoensstart te pakken. Maar liefst zeven van de acht wedstrijden dit seizoen werden gewonnen! Dit is de beste seizoensstart voor de school uit Pennsylvania sinds 1985. Een prestatie van formaat! Het enige team wat tot nu toe te sterk was voor het team van Myrthe Schuilenburg was het Virginia van Laura Janssen, Noa Boterman & Jet Trimborn. Aankomende vrijdag staat de wedstrijd tegen het Villanova van Sabine de Ruijter op het programma, een schitterend affiche!

De Bryant Bulldogs winnen drie keer op rij

De field hockeydames van Bryant hebben hun derde overwinning op rij geboekt. Het team van Lotte Guitink en Dieneke Hes wisten tegen Saint Louis een 3-2 overwinning uit het vuur te slepen. Eerder wonnen de Bulldogs al met 4-3 van Holy Cross en met 5-2 van Stonehill. De field hockeysters van de school uit Rhode Island hebben hun mindere seizoensstart dus volledig omgedraaid! Komende vrijdag staat de wedstrijd tegen Vermont op de planning waar de Bryant Bulldogs hun winning-streak willen doorzetten!

Doelpuntenmachine Kevin de Lange draait op volle toeren

In de gewonnen wedstrijd tegen Midway University hebben de Shawnee State Bears van Kevin de Lange en Thomas de Graauw er weer op los gescoord. De wedstrijd eindigde in een 7-0. Kevin de Lange heeft zich wederom in de kijker gespeeld door alweer een hattrick te maken! Ook Thomas de Graauw was weer van groot belang met drie assists. Klasse bezig mannen!

Monsterscore Duke field hockey

Het field hockey team van Duke University wist afgelopen weekend met ruime cijfers te winnen van Colgate, 10-1. Het team van Charlie van Oirschot wist maar liefst tien keer te scoren tegen Colgate. Charlie was zelf twee keer trefzeker. Duke heeft hiermee de verliespartij van twee dagen daarvoor helemaal weggepoetst, goed gedaan dames!

Kleine domper Spartanburg Methodist College na winstreeks van 6 wedstrijden

Volleybalster Marrit Preusting had tot afgelopen weekend een lekkere winstreeks te pakken met de Pioneers! Zes wedstrijden op rij waren de volleybalsters van Spartanburg niet te kloppen, tot afgelopen weekend. Toen wisten ze helaas een keer gelijk te spelen en een keer te verliezen. Toch een kleine domper na deze mooie winstreeks. Komende woensdag staat de wedstrijd tegen Montreat College op het programma waar de ‘Pioneers” een poging hebben om hun sterke vorm weer terug te vinden. We zullen je blijven volgen en wensen je veel succes woensdag Marrit!

 

 

 

1
Whatsapp-Kingstalent
Kingstalent
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter.