Dit wil ik ookSign up now

Stories

Terug naar het overzicht
Updates

The Diary of – Lotte Guitink

The Diary of – Lotte Guitink

Hockeyster Lotte Guitink maakte in de zomer van 2020 de overstap van HTC Son naar de VS, waar ze terechtkwam bij de Bryant Bulldogs. Deze week neemt Lotte jullie mee in een week uit haar leven!

Monday

Vanaf vandaag neem ik jullie een week mee in mijn leven als student-athlete op Bryant University in Rhode Island. Ik begon de week met een heerlijke rustige ochtend. Ik had pas om 12 uur les dus ik kon nog even lekker ontbijten en wat school werk inhalen. Ik had vandaag 2 lessen, van 12 tot 2 uur. Daarna ging ik even een uurtje werken voor de Bryant Athletics Marketing Department. Vandaag is een vrij rustige dag want we hebben geen hockey training vanwege dat we 2 wedstrijden hadden afgelopen weekend. Na het werk heb ik lekker gekookt en gechilled met mijn roommates.

Tuesday

Vandaag hadden we om 6 uur s’ochtends training. Deze ochtendtrainingen zijn af en toe moeilijk om voor wakker te worden maar het is heerlijk als je je dag zo kan beginnen. Na de training hadden we nog een uurtje kracht training met onze lift coach Courtney. Ik vind deze sessies altijd erg leuk omdat iedereen elkaar aanmoedigt en zo nieuwe records haalt. Daarna ben ik even gaan ontbijten en heb ik nog wat schoolwerk voorbereid. S’middags had ik 2 lessen en daarna had ik tijd om in de zon te zitten met wat vriendinnen.

Wednesday

Vandaag hadden we ook weer om 6 uur s’ochtends training en daarna kracht training. We zijn ons al voor aan het bereiden op de wedstrijd van vrijdag, dus het was een goede training. Daarna ben ik thuis gaan ontbijten en ben ik naar het lab gegaan om te werken aan mijn honors thesis. S’middags had ik 2 uurtjes les en toen ben ik nog een uurtje gaan werken. Het was heerlijk weer dus later op de middag zaten we met een paar vriendinnen buiten in onze tuin en hadden we een rustig avondje.

Thursday

Om 1 uur s’middags vertrokken we in de bus richting Maine. Dit was ongeveer 5,5 uur rijden dus we hadden genoeg tijd om te chillen en huiswerk te maken in de bus. Na 3 uur stopte we in Portland, Maine en kregen we 2 uurtjes de tijd om even rond te lopen en te shoppen en daarna samen te eten bij Flatbread. Ik vind deze trips altijd heel leuk omdat je zo meer plekken ontdekt in Amerika en dit samen doet met je vriendinnen. Daarna reden we verder naar Orono en sliepen we met z’n alle in het hotel.

Friday

GAMEDAY! Vandaag spelen we tegen University of Maine. In de ochtend hadden we tijd om even kort te trainen en het veld uit te testen. Eenmaal terug in het hotel gingen we ontbijten en ons klaar maken voor de wedstrijd (spullen inpakken, haren doen etc.). Voor de wedstrijd kijken we vaak nog naar de wedstrijd van het andere team en bespreken we het plan voor deze wedstrijd. Een uur voor de wedstrijd vertrokken we naar het veld om onze warming-up te doen. We zaten goed in de wedstrijd en stonden 0-2 voor na de eerste helft. In de derde kwart zwakte we een beetje af waardoor zij het 2-2 maakten. Hierdoor werd het echt heel spannend maar we bleven in de strijd. Helaas in de laatste minuut scoorde zij 3-2 waardoor we de wedstrijd verloren. Dit was erg balen. Na de wedstrijd reden we terug met de bus naar huis en gingen we naar bed.

Saturday

De ochtend begon rustig met een heerlijk ontbijtje en wat koffie. Om 11 uur hadden we een rustige training om ons voor te bereiden op de wedstrijd van zondag tegen University of California, Berkely. We hadden een goede training en de sfeer zat er goed in. Daarna ben ik met wat vriendinnen naar een koffietentje geweest en hebben we daar samen aan school gewerkt. In de avond hebben we samen gekookt en hebben we nog wat boodschappen gedaan.

Sunday

Vandaag spelen we thuis tegen University of California, Berkely. In de ochtend begonnen we met een heart rate spike. Dit is een soort van warming up om even je hartslag omhoog te krijgen en even te bewegen. Daarna gingen we met het hele team ontbijten in de dining hall en hadden we pregame meeting waarin we nog wat filmpjes keken van de tegenstanders. Om 11 uur was het tijd om naar buiten te lopen, onze warm up te doen en ons klaar te maken voor de wedstrijd. Helaas was UCal Berkely iets te sterk voor ons en verloren we de wedstrijd. Na de wedstrijd hadden we nog een tailgate waar we met alle ouders samen eten en met het hele team nog wat leuke activiteiten hadden.

Sign up now
1
Whatsapp-Kingstalent
Kingstalent
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter.