Dit wil ik ookSign up now

Stories

Terug naar het overzicht
Updates

Kingstalent Team of the Week #8

De nieuwe week is weer gestart, wat betekent dat het tijd is voor een nieuw ‘Team of the Week’! Alle talenten zijn op de voet gevolgd waardoor wij de beste voetbal-, hockey- en volleybal talenten op hebben kunnen stellen.

Zoals gewoonlijk starten we met de voetballers. Zo maakt Jesse Wubs zijn opwachting in het doel, waar hij de nul wist te houden tegen Pratt Community College. Er werd met 2-0 gewonnen waardoor de ploeg van Wubs voor de derde keer op rij ongeslagen is. Raghoebar was de volgende die indruk wist te maken: in een tijdsbestek van vier dagen werd er met maar liefst 10-0 (!) en 4-0 gewonnen. Raghoebar maakte een sterke indruk en wist, wat terug te zien is in de uitslagen, de tegenstander geen enkele kans te geven. Een linie verder trok Bogers de hoofdrol naar zich toe. In de 3-2 winst op Upper Iowa wist de nummer tien van Lewis verantwoordelijk te zijn voor een doelpunt en een assist. Door onder andere een sterke reeks van Bogers heeft Lewis in de laatste twaalf wedstrijden maar één keer met lege handen gestaan. In de voorhoede was Rick Hovinga onmisbaar voor zijn ploeg, waar ook hij de show stal met een doelpunt en assist in de 3-2 overwinning op Grand View University.

Naast de voetballers wisten ook de hockeysters de sterren van de hemel te spelen. Dieneke Hes wist haar doel schoon te houden in de 2-0 overwinning op Hofstra. Hiermee hebben de ‘Bulldogs’ een einde gemaakt aan een mindere reeks met een aantal nederlagen. Van Galen Last wist in de 4-1 overwinning op Wingate verantwoordelijk te zijn voor de assist op de 2-1. Lander kende een vrij gemakkelijke wedstrijd, waarin ze wisten te domineren wat duidelijk werd in de statistieken (twintig schoten tegen twee). Houtackers wist met indrukwekkende cijfers haar plekje in het ‘Team of the Week’ direct veilig te stellen. Met twee doelpunten én twee assists was ze de grote ster in de 7-1 overwinning op Sewanee! In de voorhoede van Lander wist Van Tilburg de kar te trekken, waar ze met twee doelpunten een groot aandeel had in de 4-1 overwinning.

Last but not least, komen we aan bij de volleybalsters. Esther Peeters wist met twintig assists grote impact te hebben in de 3-0 overwinning op Crown. Daarnaast kende Timmermans een uitstekende week waarin ze drie keer wist te winnen. In de 3-1 overwinning op Dickinson was ze belangrijk met twaalf kills, waarna ze in de wedstrijd tegen Dakota met tien kills en slechts één error een kill-percentage behaalde van 0.429!

 

Sign up now
1
Whatsapp-Kingstalent
Kingstalent
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter.