Dit wil ik ookSign up now

Stories

Terug naar het overzicht
Updates

The Weekend Rewind 30 September – 2 Oktober

Het is weer maandag en dat betekent weer een nieuwe Recap! Onze student-athletes hebben afgelopen weekend weer goed gepresteerd. Hier sommen we de highlights op van afgelopen weekend.

Tjerk Meijs al 7 wedstrijden op rij ongeslagen

Afgelopen weekend wisten Cumberland Patriots van Tjerk Meijs in eigen huis te winnen van het ijzersterke Shawnee State. Het team van Tjerk wist met een overtuigende 4-1 te winnen en waren  goed voor totaal aantal schoten van 14, waarvan 5 op doel. Dit terwijl zij zelf maar 2 schoten tegen kregen. Dit is de grootste nederlaag voor de ploeg van Thomas de Graauw en Kevin de Lange buh de Shawnee State Bears. Met deze zesde overwinning van het seizoen blijft het men’s soccer team van de Cumberlands al 7 wedstrijden op rij ongeslagen! Aankomende woensdag nemen de Patriots het in eigen huis op tegen Tennessee Southern waar zij zullen spelen voor hun derde thuisoverwinning.

De negende overwinning voor de Penn State Lions van Anouk Knuvers

Het field hockey team van Penn State wist afgelopen weekend hun negende wedstrijd van het seizoen te winnen. Hiervoor namen ze het in een uitwedstrijd op tegen Indiana. Het team van Anouk Knuvers kwam al vroeg in de wedstrijd op voorsprong door een overtreding van de thuisploeg. Deze overtreding leidde tot een strafbal, waaruit het eerste doelpunt van de wedstrijd werd gemaakt. De uitploeg domineerde deze wedstrijd met 8 schoten op doel, waarvan 15 totaal schoten in totaal. Uiteindelijk wisten ze met en 0-4 overwinning naar huis te gaan. Penn State keert volgend weekend terug naar Pennsylvania en verwelkomen Iowa op vrijdag en Lafayette op zondag. Anouk Knuvers zal met haar team alles op alles zetten om beide wedstrijden in eigen huis te winnen en zo hun huidige winstreeks van 3 thuisoverwinningen te vergroten naar 5.

Een sensationele wedstrijd tussen KingsTalent student-athletes Jasper Gadellaa en Marnix Fransen

Het team van Marnix Fransen maakt een einde aan de indrukwekkende winstreeks van de Central Baptist Mustangs. Keeper Jasper Gadellaa had dit seizoen met zijn team een droomstart. Met 8 overwinning uit 11 wedstrijden zijn ze een gewaagde tegenstander voor The Owls die maar 1 wedstrijd wisten te winnen dit seizoen. Het men’s soccer team van William Woods kwam in de eerste helft op voorsprong, maar wist dit niet lang vol te houden. In de 51e minuut wist het thuisteam de stand op 1-0 te brengen nadat Daniel Pinkney zijn elfde doelpunt van het seizoen scoorde. Het was een erg spannende wedstrijd en dit was ook terug te zien in de statistieken. Central Baptist had deze wedstrijd een totaal van 7 schoten, waarvan 4 schoten op doel. Dit in tegenstelling tot de Owls, die 6 keer een schot wisten te lossen, waarvan 5 op doel. De wedstrijd eindige uiteindelijk in een 1-1 gelijkspel. Dit maakt een einde aan de verliesreeks van 4 wedstrijden voor het team van Marnix. Aankomende zaterdag spelen The Owls in een thuiswedstrijd tegen University of Health Sciences & Pharmacy in ST. Louis waar zij zullen strijden voor hun tweede overwinning van het seizoen. De Central Baptist Mustangs spelen morgen tegen de Christian Bros. Het gelijkspel van afgelopen weekend geeft vertrouwen voor de wedstrijd van aankomende week waarin zij wederom punten willen pakken.

Alle schoten op doel gaan erin voor de hockeydames van Marian

Afgelopen zondag speelde de field hockeydames van Marian hun derde uitwedstrijd van het seizoen tegen Wooster. De Fighting Scots van Wooster waren deze wedstrijd aanvallend erg sterk. Met een totaal van 23 schoten, waarvan 10 op doel had de verdediging van Marian het erg zwaar. Toch slaagde de Marian Knights erin om van alle doelpogingen van Wooster er maar eentje door te laten. Naast de indrukwekkende defensieve bijdrage wisten Eva Houtackers en haar team ook aanvallend hun vrouwtje te staan. Zo wisten ze alle schoten op doel te scoren en er met de overwinning vandoor te gaan, waardoor ze met een 4-1 overwinning van het veld stapten. 8 oktober neemt het field hockey team van Marian het in een uitwedstrijd op tegen Transylvania, waar ze zullen spelen voor hun vijfde overwinning van dit seizoen.

1
Whatsapp-Kingstalent
Kingstalent
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter.