Dit wil ik ookSign up now

Stories

Terug naar het overzicht
Signings

Volleybalster Marrit Preusting vertrekt naar Spartanburg Community College!

Volleybalster Marrit Preusting vertrekt naar Spartanburg Community College!

Vanaf de zomer van 2022 zal Marrit Preusting zich bij het volleybalteam van Spartanburg Methodist College voegen. Ze gaat sport en studie combineren als student-athlete in Amerika.

Marrit is op 7-jarige leeftijd begonnen met volleyballen bij Oranje Nassau in Groningen. In het eerste jaar dat ze daar volleybalde heeft ze meteen 2 titels gewonnen met haar team. Marrit speelde altijd in de topteams van haar leeftijdscategorie bij Oranje Nassau en kwam uit op het hoogste jeugdniveau. Na 6 jaar maakt Marrit, op 13-jarige leeftijd, de overstap naar Lycurgus, een grote succesvolle volleybalclub. Ze stapte over om zo op een hoger niveau deel te kunnen nemen. In 2019 werd ze met U18 tweede in het kampioenschap van de Eerste Klasse. Een jaartje later werd ze geselecteerd voor extra trainingen met Topvolleybal Groningen wat een talentenprogramma is op hoog niveau.

Vrienden en familie van Marrit omschrijven haar als een sociaal en positief persoon die graag actief is en graag tijd doorbrengt met vrienden. Ze is een zeer gestructureerde planner, waardoor ze kan uitblinken op school en in volleybal. Marrit is een teamspeler en een geboren leider die de nadruk legt op positiviteit op het veld. Ze is vastbesloten om hard te werken en ervoor te zorgen dat elke wedstrijd telt. Vanaf komende zomer kan ze al deze kwaliteiten laten zien tijdens haar nieuwe avontuur in Amerika.

Marrit voegt zich bij het volleybalteam van Spartanburg Methodist College. SMC is opgericht in 1911 en ligt in Spartanburg, South Carolina. Het sportprogramma van SMC is een relatief nieuw sportprogramma. We kijken ernaar uit om Marrit te volgen binnen haar avontuur.

We wensen Marrit heel veel plezier tijdens haar Amerikaanse avontuur!

 

1
Whatsapp-Kingstalent
Kingstalent
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter.