Dit wil ik ookSign up now

Stories

Terug naar het overzicht
Updates

KingsTalent Teams of the Week #7

New, New, New! Het is vrijdag en dat betekent; nieuwe KingsTalent Teams of the Week! De beste voetbal-, hockey- en volleybaltalenten van afgelopen weekend staan hier voor je opgesteld!

De voetballers hebben afgelopen weekend weer laten zien waar toe ze in staat zijn! Rick Hovinga, de nummer 9 van MNU, had een grote rol in de 5-1 overwinning op Evangel. De aanvaller wist in deze thuiswedstrijd zijn team van maar liefst twee doelpunten te voorzien! Door deze overwinning breidde Pioneers hun thuisoverwinning uit naar vijf wedstrijden. Ook Mila Robichon was dit weekend erg belangrijk voor de overwinning van haar team. The Beavers wisten dankzij een vroege goal van de middenveldster in eigen huis te winnen van de WildCats! Met deze overwinning zijn The Beavers al vijf wedstrijden ongeslagen.

Ook de hockeysters waren dit weekend niet te stoppen! Het regende doelpunten voor het team van Liselotte Koop en Esmee van der Sande. Door een sterk defensief optreden van beide verdedigsters kwam de uitploeg niet aan score toe. Wagner wist deze wedstrijd dan ook met een dikke 8-0 in eigen huis te winnen van Stonehill! Liselotte wist in deze overwinning ook nog haar doelpuntje mee te pikken. Dit is Liselotte haar tweede wedstrijd op rij dat ze trefzeker is, en dat als een verdedigster! Een ijzersterke verdediging in het Hockey Team of the Week dus!

Last but not least; het nieuwe Volleybal Team of the Week! Met deze week; Dena Otte van Palm Beach State College, die na een 3-0 overwinning van afgelopen weekend al 4 wedstrijden op rij ongeslagen is! En tot slot: Julia Rienks van Daytona State, die elke wedstrijd in oktober won met haar team!

Sign up now
1
Whatsapp-Kingstalent
Kingstalent
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter.