Dit wil ik ookSign up now

Stories

Terug naar het overzicht
Updates

KingsTalent Teams of the Week #10

Het is weer vrijdag en dat betekent nieuwe KingsTalent Teams of the Week. Wederom staan de beste voetbal-, hockey, en volleybaltalenten van het afgelopen weekend hier voor je opgesteld. Here we Go!

De voetballers hebben afgelopen week weer laten zien waartoe ze instaat zijn! Met deze week in het bijzonder: Eva Kinwel, aanvalster van de Saints. Het women’s soccer team van Thomas More University liet afgelopen dinsdag niks van hun tegenstander over en wisten met een overtuigende 5-0 te winnen van het women’s soccer team van University of Pikeville. Eva was in deze wedstrijd goed voor één goal en één assist! Dit is de aanvalster haar eerste doelpunt voor de Saints! Verder heeft Bryan Iliohan van California Baptist University een succesvol weekend achter de rug. De aanvaller was in de eerste wedstrijd van de week al erg belangrijk voor zijn team door in de slotfase van de wedstrijd de gelijkmaker te scoren! Ook in zijn tweede wedstrijd was hij goed voor één assist. Het was een erg goed weekend voor de voetballers!

Verder met de hockeysters! De sterverdedigster van Albany, Julie Rodijk, wist dit weekend meerdere keren de achterkant van het net te vinden. In de 4-0 overwinning tegen Bryant was Julie goed voor twee goals en dat als een verdedigster! Deze indrukwekkende prestatie werd ook beloond met een ‘Defensive Player of the Week’ award! Ook Meike Lanckohr liet afgelopen weekend zien dat zij onmisbaar is voor haar team. De senior middenveldster was goed voor twee assists in de 4-0 overwinning op het field hockeyteam van Syracuse. Daarnaast scoorde ze de enige goal van de wedstrijd in de overwinning tegen Duke van afgelopen dinsdag. Ook Meike werd beloond met een award voor deze offensieve bijdragen!

Last but not least sluiten we af met de volleybalsters, met deze week Yenne Schepers die met haar team de Eagles al vijf wedstrijden ongeslagen is! Natuurlijk kan Claire Crijns ook niet ontbreken in het ‘Volleybal Team of the Week’. De volleybalster van de Dons was met haar team al zes wedstrijden ongeslagen, helaas verloren ze vannacht en komt er geen vervolg aan deze uitstekende winstreeks!

Gefeliciteerd iedereen die een plekje heeft weten te bemachtigen in de KingsTalent Teams of the Week!

Sign up now
1
Whatsapp-Kingstalent
Kingstalent
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter.