Dit wil ik ookSign up now

Stories

Terug naar het overzicht
Updates

KingTalent Teams of the Week #9

Het is vrijdag en dat betekent maar één ding; gloednieuwe KingsTalent Teams of the Week! De beste voetbal-, hockey- en volleybaltalenten van het afgelopen weekend staan hier wederom voor je opgesteld. Hier zijn de KingsTalent Teams of the Week #9!

De voetballers hebben afgelopen week een aantal monsterscores opgelegd! Met drie verschillende talenten die met hun teams met -0 hebben gewonnen en twee talenten die met 7-1 hebben gewonnen, is er zeker geen doelpuntentekort in het Soccer Team of the Week! Met deze week in het bijzonder; Aanvaller Jeroen van Veen van Oklahoma Panhandle State University. Hij maakte een belangrijke goal in de wedstrijd tegen SAGU afgelopen zaterdag. Door de 2-0 te scoren haalde Jeroen de overwinning binnen voor de ‘Aggies’, de wedstrijd eindigde uiteindelijk in een 2-1 overwinning. Verder heeft keeper Tygo Steenvoorden van Irvine Valley College een lekkere week achter de rug! Vrijdag had hij een clean sheet in een doelpuntloos gelijkspel tegen Santa Ana en die dinsdag daarop gaf hij een assist in de 5-1 overwinning op Orange Coast. De voetballers hebben het dus weer fantastisch gedaan!

Ook de hockeysters waren niet te stoppen afgelopen weekend. Goals, awards, assists, clean sheets, het Field Hockey Team of the Week heeft alles deze week! Met deze keer in de spotlights; Villanova speelster Sabine de Ruijter kon haar geluk niet op na de wedstrijd van afgelopen vrijdag tegen Quinnipiac. De ervaren verdedigster scoorde in de laatste minuut van de wedstrijd de winnende goal! Het werd uiteindelijk 4-3 voor Villanova. En Duke middenveldster Charlie van Oirschot heeft woensdag in de wedstrijd tegen Longwood University gescoord en gaf daarbij nog een assist! De wedstrijd resulteerde uiteindelijk in een 6-1 overwinning voor het Duke Field Hockey team. De hockeysters zijn dus lekker bezig!

En zoals altijd sluiten we af met de volleybalsters, met deze week een team van speelsters die allemaal minstens een winstreeks van drie wedstrijden hebben, een ongelofelijk knappe prestatie! Met deze week uitgelicht; Dena Otte van Palm Beach State. De volleybalster heeft tot nu toe alle zeven wedstrijden gewonnen! En Claire Crijns van de USF Dons steekt maar weer eens boven de rest uit met een winstreeks van vier wedstrijden! De volleybalsters zijn momenteel ongenaakbaar!

Iedereen van harte gefeliciteerd met het behalen van je plekje in de KingsTalent Teams of the Week #9!

Sign up now
1
Whatsapp-Kingstalent
Kingstalent
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter.