Dit wil ik ookSign up now

Stories

Terug naar het overzicht
Signings

Virginia versterkt zich met Laura Janssen!

Virginia versterkt zich met Laura Janssen!

De 17-jarige spits is vanaf de zomer van 2019 te zien in het oranje van de University of Virginia.

 

Laura is al op jonge leeftijd begonnen met hockeyen bij haar lokale club HCQZ. Waar ze uiteindelijk het advies kreeg om het hogerop te zoeken en selectie te gaan doen bij grotere clubs. Door goed spel te laten zien bij deze selectie momenten kwam ze terecht bij HC Den Bosch.

Bij HC Den Bosch heeft Laura zich ontpopt tot een speler die meedoet om de prijzen door maar liefst 4x de finale van het landskampioenschap te spelen. Dit komt goed uit bij haar nieuwe team die in 2016 nog kampioen van de ACC werden.

 

Laura onderscheidt zich door haar goede techniek, haar balvastheid en haar ruimtelijk inzicht. Dit alles met haar sterke fysiek resulteert in een gevaarlijke spits met een neusje voor de goal die ook nog beschikt over een goede assist. Met de one touch pass als een van haar favoriete acties zorgt ze voor een snel spel waardoor ze ruimte maakt voor zichzelf en haar teamgenoten.

In Virginia gaat Laura samen spelen met Amber Ezechiels die al een seizoen heeft gespeeld voor de Wahoos. Het Nederlandse duo moet gaan zorgen voor veel goals voor het team van topcoach Michele Madison. Naast een top coach beschikt Virginia over geweldige voorzieningen en een goed team.

Alle facetten voor een geweldige tijd bij Virginia zijn aanwezig voor Laura, dus wensen wij haar veel succes met zowel haar sport als studie! Wil jij ook voor je kansen gaan in de VS? Sign up now!

Sign up now
1
Whatsapp-Kingstalent
Kingstalent
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter.