Dit wil ik ookSign up now

Stories

Terug naar het overzicht
Signings

Verdediger Meike Ottjes gaat naar Lynchburg University!

Verdediger Meike Ottjes gaat naar Lynchburg University!

Hockeyster Meike Ottjes volgt haar droom en vertrekt naar Amerika. Ze gaat het field hockeyteam van de Lynchburg Hornets versterken.

Op 4-jarige leeftijd is Meike begonnen met hockeyen bij HC Pijnacker. Naast hockey heeft ze drie jaar deelgenomen aan de turncompetitie en speelde ze vier jaar tennis. Op jonge leeftijd heeft de 17-jarige Ottjes deelgenomen aan het tweede en vierde senioren team bij HC Pijnacker om haar vaardigheden en fysieke kracht te verbeteren. Bij beide teams werd Meike topscorer. Op dit moment speelt in de U18 dat uitkomt in de tweede hoogste regionale jeugdcompetitie van Nederland.

Meike heeft goed nagedacht over de stap naar Amerika. Ze heeft contact gehad met meerdere scholen en wist uiteindelijk de keuze te maken voor Lynchburg University. Een meeting met head coach Enza Steele gaf Meike meteen een goed gevoel, er was een klik tussen de twee. Op dit moment heeft ze nog niet gekozen welke studierichting ze op gaat.

Head coach van het field hockeyteam van de Lynchburg Hornets kijkt er erg naar uit Meike bij haar selectie toe te voegen. De Lynchburg Hornets spelen in de Old Dominion Athletic Conference tegen teams van Bridgewater College en Ferrum College. Naast Meike zal nog een ander KingsTalent talent zich bij het field hockeyteam van Enza Steele voegen. Hierover later meer…

Meike, heel veel plezier bij jouw Amerikaanse avontuur!

1
Whatsapp-Kingstalent
Kingstalent
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter.