Terug naar het overzicht
Updates

Lynchburg’s field hockey team komt goed uit de startblokken!

Het field hockey team van Lynchburg is op weg om mee te draaien voor de winst in de Conference!

Afgelopen week is het seizoen voor het Lynchburg’s field hockey team begonnen. Ze speelde de eerste wedstrijd tegen Lebanon Valley, die met 4-0 zijn verslagen. In deze wedstrijd hadden ‘onze’ talenten een grote bijdrage, zo scoorden Marlou Wendriks na twee minuten spelen haar eerste doelpunt van het seizoen. Marlou Wendriks wordt gezien als één van de beste aanvallers van Lynchburg en wist het afgelopen seizoen al twee awards binnen te slepen. Ook Meike Ottjes had een belangrijke bijdrage in deze wedstrijd. Ze wist een assist te geven uit een strafcorner. Wat tevens een specialiteit is van Meike.

De tweede wedstrijd van het seizoen werd gespeeld tegen Dickinson. Hierin wist Wendriks weer een goal te scoren. Aankomend weekend nemen de Hornets het op tegen Ursinus. Hier gaat het team er alles aan doen om voor de derde overwinning op rij te boeken.

Onlangs voegden ook hockeysters Nina Hartman, Anna Dorrestijn en Renee van Thiel zich bij de Hornets. Wij zijn ervan overtuigd dat ook zij aankomend seizoen hun minuten gaan maken bij het team uit Lynchburg, Virginia.

Inmiddels is de school dus goed vertegenwoordigd als je kijkt naar het aantal KingsTalent student-atleten. Een extra reden om de school extra goed in de gaten te houden.