Dit wil ik ookSign up now

Stories

Terug naar het overzicht
Awards Updates

Kingstalent-atleten domineren Conference! 6/8

Verschillende talenten komen in groten getale voor bij de Conference teams. Ben jij benieuwd naar de prestaties van deze talenten? Lees dan vooral verder!

Er zijn tientallen talenten die een onderscheiding hebben ontvangen, waar wij enorm trots op zijn. Om het overzichtelijk te houden en iedereen de aandacht te geven die ze verdiend hebben, worden de prestaties van deze groep talenten belicht in meerdere artikelen. In dit artikel komen zeven talenten aan bod.

We trappen dit artikel af met Marlou Wendriks, die het gehele seizoen de sterren van de hemel wist te spelen. Naast dat ze het uitmuntende seizoen wist te bekronen met het kampioenschap, verdiende ze ook een plek in het All-Conference Team. Als kers op de taart is ze ook nog eens verkozen tot ‘Offensive Player of the Year’. Met haar indrukwekkende statistieken die in een eerder artikel al zijn benoemd, kon ze deze verkiezing haast niet ontlopen. Lynchburg behaalde een doelsaldo van +83, waar Wendriks bij bijna een-derde van de gemaakte doelpunten direct betrokken was! Teamgenoot Renee van Thiel wist ook een plek in het All-Conference team te bemachtigen. Van Thiel was in zeventien gestarte wedstrijden bij negen doelpunten direct betrokken. Hiermee kan de middenveldster uit Den Bosch keurige cijfers overleggen, wat niet onopgemerkt is gebleven. Van Thiel was hiermee direct een belangrijke schakel in haar eerste jaar bij de ‘Hornets’ .

Volleybalster Julia Rienks heeft een plekje in zowel het All-Region Team als in het All-Conference Team weten te bemachtigen. Rienks kwam door haar puike prestaties meerdere keren in de spotlights te staan. De speelster uit Friesland kwam in 29 wedstrijden tot 293 (!) kills, waarmee ze een gemiddelde van 2.76 kills per set behaalde. Daarnaast was ze ook nog eens goed voor 90 digs en 64 block assists. Na haar aandeel in de successen van Daytona State College heeft ze een transfer gemaakt naar Virginia Commonwealth University.

Verdedigster Roos Monsma wist alle aandacht op zich gericht te krijgen na een hele rits aan individuele onderscheidingen. All-Conference Team, All-Rookie Team én Rookie of the Year wist de speelster uit Hoofddorp allemaal aan haar erelijst toe te voegen, waardoor ze met trots kan terugkijken op haar eerste seizoen voor de ‘Ravens’. Monsma startte in elke wedstrijd aan de aftap, waar ze ook nog een assist wist te geven in de 3-1 winst op Saint Anselm.

Amy Bos wist naam te maken in haar tweede jaar voor de ‘Saints’. Eerder werd Bos al benoemd tot ‘Offensive Player of the Week’ na een hattrick gemaakt te hebben in de 3-0 overwinning op Malone. Nu is Bos belandt in het All-Conference Team, waar ze met zes doelpunten en twee assists zeer verdiend een plek in heeft afgedwongen.

Vervolgens schakelen we weer over naar het hockeyveld, waar ook Meike Kwaaitaal zich in de kijker wist te spelen. De middenveldster uit Amsterdam wist met vijf doelpunten en een assist een belangrijk aandeel te hebben in het aanvalsspel van de ‘Tigers’. Kwaaitaal startte in haar eerste jaar in zo goed als elke wedstrijd, waarnaast ze als kers op de taart een plek in het All-Conference Team wist te bemachtigen.

Met Alissia de Vries komen we aan bij het laatste talent van dit artikel. In een eerder gepubliceerd artikel werd al bekend dat De Vries is verkozen tot ‘Defensive Player of the Year’. Naast dat ze in het All-Conference Team was beland heeft ze nu ook een plek opgeëist in het All-Championship Team, waardoor de back uit Den Haag trots kan terugkijken op haar vierde jaar bij de ‘River Hawks’. Ben jij nu benieuwd naar de verdere prestaties van De Vries? Ga dan naar het artikel ‘Unieke onderscheidingen voor maar liefst zes talenten!’.

Wederom stuk voor stuk puike prestaties. Gefeliciteerd allemaal en wees er trots op!

 

 

1
Whatsapp-Kingstalent
Kingstalent
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter.