Dit wil ik ookSign up now

Stories

Terug naar het overzicht
Updates

Afgelopen weekend is er weer veel gebeurd op de Amerikaanse velden

Afgelopen weekend is er weer veel gebeurd op de Amerikaanse velden

Weer veel wedstrijden zijn gespeeld over Amerika. Veel doelpunten, assists, een hattrick en gamewinners. Hieronder wordt een aantal wedstrijden uitgelicht:

Te beginnen met de wedstrijden op vrijdag, waar vooral de hockey dames goed resultaat haalden.
Zo wisten Laura Janssen en Amber Ezechiels met Virginia te winnen van Louisville. Zij speelden tegen Julie Kouijzer die helaas het tij niet wist te keren. Het werd 2-1 in het voordeel van Virginia en Laura scoorde eenmaal. Daarmee staat de teller op 5 goals voor Laura dit seizoen!

 

Van Virginia gaan we naar Michigan, waar Nienke Bloemsaat en Merel Hanssen de kleuren van Michigan State University verdedigen. Zij speelden op vrijdag tegen Ohio, dat met 1-0 werd verslagen. Nienke Bloemsaat gaf de assist waardoor de Spartans wisten te winnen. Op zondag speelden de Spartans ook nog tegen Wake Forest, die als 20e staan geranked en waar Meike Lanckohr speelt. Deze wedstrijd werd niet gewonnen door Nienke en Merel. Meike zegevierde met een 3-1 overwinning en gaf de eerste goal van de Deacs aan.

Tess van Ommeren had een zeer prima weekend. Op vrijdag stond de eerste wedstrijd tegen Merrimack op het programma. Met 4-2 werd dat team verslagen en Tess was 1x doeltreffend. Twee dagen later werd de wedstrijd tegen LIU, waar Femke de Goeij speelt. Ook deze wedstrijd werd gewonnen door Rider University en Tess was wederom trefzeker! Eindstand: 2-1.
Klasse, Tess!

Op zaterdag speelde Ids Hannema met Wright State tegen UIC. Helaas ging de wedstrijd verloren met 2-3, maar Ids scoorde wel twee keer, maar het mocht helaas niet baten. Volgende keer winnen, Ids!

Marvin van der Made is weer terug in de weekly update, en hoe! Afgelopen weekend scoorde de boomlange spits een hattrick en gaf ook nog een assist in de 5-0 overwinning op Thomas More University. Natuurlijk is het vanzelfsprekend dat Marvin de Man of the Match was afgelopen zaterdag!
Ook Lucas Jacobs was weer belangrijk voor Baker University. In een 6-1 overwinning scoorde Lucas 1x en gaf ook een assist!

 

De mannen van Carson-Newman University hebben een belangrijke overwinning geboekt na een spannende wedstrijd! Na overtime werd het 1-0, dus Bram hield heel sterk ‘de nul’ en verrichtte 5 saves!

Feline van Doorn was afgelopen zaterdag zeer goed aan het spelen. Met 2 goals en 1 assist won zij met haar team van Mercy. Bij Franklin Pierce, waar Demi Sahuleka ook speelt, kunnen ze zeer tevreden zijn met de twee Nederlandse speelsters!

Nicole Panis en Helena Viera Rijo speelden namens University of the Cumberlands tegen Thomas More University. Met 3-0 werd de tegenstander te kijk gezet en Nicole kon weer een cleansheet achter haar naam schrijven!

@Union University speelt Maarten Brands en was afgelopen weekend belangrijk. De wedstrijd leek snel gespeeld, aangezien Union University een riante voorsprong had van 3-0, maar kreeg het uiteindelijk nog lastig tegen Delta State University. Eindstand: 3-2 in het voordeel van Union University, Maarten de 3e (winning) goal maakte.

 

Het weekend is kort samengevat, over een paar dagen komt er weer een update over de doordeweekse wedstrijden.
Stay tuned!

Sign up now
1
Whatsapp-Kingstalent
Kingstalent
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter.