Dit wil ik ookSign up now

Stories

Terug naar het overzicht
Signings

Justin Peek gaat Sussex County versterken!

Justin Peek gaat Sussex County versterken!

Justin Peek verlaat Nederland om in Amerika te gaan studeren en voetballen bij Sussex County Community College.

Op vierjarige leeftijd begon Justin met voetballen bij VVM in Montfoort. Op zijn elfde vertrekt hij naar MSV’19 om hoger te gaan voetballen. Uiteindelijk worden zijn huidige en oude club samengevoegd, nu bekend als Montfoort SV. In het seizoen 2022-2023 wint Justin samen met zijn team de competitie met de U17, waarmee hij promotie verdiende naar de 2e hoogste regionale jeugdcompetitie. Ook werd hij topscoorder van het team in de tweede helft van dit seizoen, spelend als aanvaller.

Op het voetbalveld wordt Justin gezien als een belangrijke teamspeler die anderen helpt en het spel goed begrijpt. Voortdurende toewijding en hard werken tijdens trainingen en wedstrijden zijn erg belangrijk voor hem. Buiten het veld heeft Justin een rustige en respectvolle houding tegenover iedereen.

Na de zomer maakt hij de overstap naar Sussex County Community College. Sussex County heeft het op dit moment moeilijk. Zo hebben ze een record van 6-6-2 en de resultaten zijn wisselvallig de ene keer boeken ze ruime overwinningen en de andere keer nederlagen. Met Justin hebben ze in ieder geval een mooie aanwinst, dus op naar een betere reeks!

Wij wensen Justin veel plezier en succes in Amerika!

Sign up now
1
Whatsapp-Kingstalent
Kingstalent
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter.