Dit wil ik ookSign up now

Stories

Terug naar het overzicht
Awards Highlights

Nicole Panis in NWSL draft

Nicole Panis in NWSL draft

Vandaag vind de NWSL Draft plaats in Anaheim California. Dé plek waar de beste college speelsters worden geselecteerd voor een volgende stap in hun carrière. Het profavontuur. Mega trots zijn we op het feit dat Nicole Panis is geselecteerd bij de beste spelers van Amerika. Nicole Panis, de 23-jarige voormalige keepster van Lamar University, AJAX Amsterdam en Nederlands team U19, is geselecteerd!

Nicole heeft al laten zien dat ze een enorm talent is tijdens haar carriere bij Lamar University. Met 47 winsten en 351 reddingen heeft ze nieuwe records verbroken en verschillende awards gewonnen. Zo werd ze benoemd tot “Female student-Athlete of the Year” en behoorde ze tot het “All-Region Team”. Ook is ze al een aantal keer benoemd als “Player of the Week”.

Om door de draft heen te komen moet je gekozen worden door een van de teams op het hoogste niveau. De draft bestaat uit verschillende rondes waarbij de teams van het hoogste niveau spelers mogen uitkiezen. Hierbij mag het laagst geplaatste team in de competitie eerst kiezen. Daarna kunnen de teams ook nog speelsters overkopen van andere teams met ‘allocation money’. Maar niet alleen teams uit Amerika tonen interesse. Ook vanuit Europa wordt aan haar getrokken.

Waar de toekomst van Nicole ligt weten we op dit moment niet… Maar dat er mooie dingen op het punt staan om te gebeuren weten we wel! Heel veel succes!

Sign up now
1
Whatsapp-Kingstalent
Kingstalent
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter.