Dit wil ik ookSign up now

Stories

Terug naar het overzicht
Awards Updates

All-Region awards voor Panis & De Vries

All-Region awards voor Panis & De Vries

Zowel Nicole Panis als Stan de Vries zagen hun uitmuntende seizoen eerder al beloond worden met één of meerdere awards. Vandaag mogen ze er wederom eentje bijschrijven, waar ze allebei een plek hebben verdiend in het All-Region Team.

Zoals al eerder is benoemd in voorgaande artikelen wist Panis meerdere schoolrecords te verbreken. Zo behaalde ze 47 winsten in haar tijd bij Lamar University, waarnaast ze met 351 reddingen 30 (!) keer de nul wist te houden. In 21 wedstrijden incasseerde de doelvrouw uit Opmeer slechts 13 tegendoelpunten. Mede door haar indrukwekkende cijfers stapte Panis in 15 van de 21 wedstrijden als winnares van het veld, waardoor de ‘graduate-student’ met volle trots terug kan kijken op haar vierde jaar.

De Vries wist eerder al een plek in het All-Conference Team te bemachtigen en vandaag kan hij daar de All-Region onderscheiding aan toevoegen. De middenvelder uit Utrecht scoorde vijfmaal en wist één keer aangever te zijn dit seizoen. Met zes goalcontributies in dertien wedstrijden kan De Vries hele aardige cijfers overleggen. Met in totaal 12 doelpunten en 10 assists in 50 gespeelde wedstrijden voor de ‘Bulldogs’, kan de spelmaker van Union University met een zeer tevreden blik terugkijken op de afgelopen vier jaar.

Gefeliciteerd allebei met de beloning van jullie puike prestaties!

Sign up now
1
Whatsapp-Kingstalent
Kingstalent
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter.