Dit wil ik ookSign up now

Stories

Terug naar het overzicht
Signings

Stan de Vries maakt overstap naar de ‘Pirates’!

Stan de Vries maakt overstap naar de ‘Pirates’!

De Vries trekt na vier uitstekende jaren bij Union University de deur achter zich dicht en voegt zich bij Seton Hall University.

De Vries maakte al op vroege leeftijd indruk op de Nederlandse voetbalvelden waardoor hij bij meerdere BVO’s in Nederlands stage mocht lopen. Hij mocht zijn kunsten laten zien aan onder andere FC Utrecht en FC Groningen, alvorens hij furore zou gaan maken bij Elinkwijk, Argon en Roda ’46. De middenvelder uit Utrecht vertrok na een jaar bij Roda ’46 en vloog naar de andere kant van de oceaan om te gaan spelen voor Union University.

De nummer 10 van de ‘Bulldogs’ is in 50 wedstrijden bij 22 doelpunten betrokken geweest waarmee hij aardige cijfers kan overleggen. In zijn vierde en laatste jaar wist hij dusdanig veel indruk te maken dat hij een plek in het All-Conference en All-Region Team heeft verdiend. Na vier jaar lang een betrouwbare kracht te zijn gebleken, maakt hij een welverdiende transfer naar Seton Hall University, waar Wessel Speel afgelopen jaar een vaste waarde was op doel. Met deze stap laat De Vries Division 2 achter zich en mag hij zich op gaan maken voor prachtige duels in Division 1.

Wij wensen Stan enorm veel succes bij zijn nieuwe uitdaging!

Sign up now
1
Whatsapp-Kingstalent
Kingstalent
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter.