Dit wil ik ookSign up now

Stories

Terug naar het overzicht
Awards

KingsTalent Teams of the Week #3

Here we go! Het is weer donderdag en dat betekent; nieuwe Teams of the Week! Met deze keer: Clean sheets, goals, assists en awards… De student-athletes hebben het wederom fantastisch gedaan dit weekend. Hier de nieuwe voetbal, hockey en volleybal Teams of the Week!

De voetbal student-athletes hebben er afgelopen weekend op los gescoord! Maar liefst 3 talenten wisten een hattrick te scoren afgelopen weekend. Dit waren: Annabel Trauschke, Katinka Ummels (middenveldsters) en Kevin de Lange (aanvaller). Daarnaast maakte aanvalster Anne Sikkema haar eerste doelpunt voor SNHU, waarmee ze een plekje in het Team of the Week veilig heeft gesteld. Ook in het bijzonder; keepster Nicole Panis die in vijf wedstrijden maar 2 tegengoals heeft gekregen! Een waardig voetbal team of the week!

Ook de hockeysters hebben zich goed laten zien deze week. Het Nederlandse trio van Bellarmine University; Amber Hofenk, Marit van der Bend en Bente Moorman waren goed voor 3 goals en één assist! Daarnaast wist verdedigster Marlou Wendriks een hattrick te maken! De laatste hockeyster die we uitlichten is Charlie van Oirschot, die de ‘game winner’ maakte voor Duke. Een erg knappe prestatie van al onze hockeysters dus!

Tot slot hebben Claire Crijns en Marrit Preusting het weer fantastisch gedaan voor hun teams. Claire was weer belangrijk voor San Francisco met veel kills en Blocks. Evenals Marit Preusting die al 5 wedstrijden op rij heeft gewonnen met Spartanburg Methodist!

Fantastisch gedaan iedereen!

Check hieronder de Teams of the Week #3

 

 

 

Sign up now
1
Whatsapp-Kingstalent
Kingstalent
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter.