Dit wil ik ookSign up now

Stories

Terug naar het overzicht
Awards

Van den Beld beloont met mooie award!

Van den Beld beloont met mooie award!

Stan van den Beld is na een ijzersterke week benoemd tot ‘Offensive Player of the Week’. Met twee achtereenvolgende overwinningen heeft hij een uitstekende week achter de rug.

Op woensdag 27 september mocht Van den Beld het met Northwestern College opnemen tegen Mount Marty. De ‘Raiders’ startten zeer sterk aan de wedstrijd, waarbij er na een half uur al een comfortabele stand op het scorebord stond (3-0). Met een 6-0 eindstand kenden de ‘Raiders’ een relatief gemakkelijke dag, waarin Van den Beld een mooi aandeel had met een doelpunt en assist!

Een paar dagen later stond de volgende krachtmeting op het programma, namelijk uit bij Jamestown. Op het NWC Soccer Complex wist Van den Beld in een lastige wedstrijd de ban te breken, door in minuut vijftig voor de 0-1 te zorgen. Hiermee zorgde de matchwinner tevens voor het enige doelpunt van de wedstrijd, waardoor de drie punten mee naar Iowa gingen!

Inmiddels staat de teller voor Stan al op acht doelpunten, en na een aantal indrukwekkende prestaties is hij benoemd tot ‘Offensive Player of the Week’.

Gefeliciteerd Stan en zet deze lijn door!

Sign up now
1
Whatsapp-Kingstalent
Kingstalent
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter.