Dit wil ik ookSign up now

Stories

Terug naar het overzicht
Awards

Twee awards voor Diego Konincks!

Twee awards voor Diego Konincks!

De Big South Conference heeft Diego Konincks beloond met twee awards. De aanvoerder van de Camels heeft een plek weten te bemachtigen in het All-Conference First Team, maar ook in het All-Academic Team!

De aanvoerder stond bij alle wedstrijden in de Conference in de basis en miste gedurende het gehele seizoen bijna geen minuut! Diego is samen met zijn collega verdedigers en keepers verantwoordelijk voor het laatste Goal Against Average, namelijk maar 0,92. Dat is nog minder dan een goal per wedstrijd! Als centrale verdediger wist Diego vier keer het net te vinden, waarvan tweemaal een winnende treffer. Ook wist hij eenmalig een teamgenoot te voorzien van een assist. Verdedigend gezien heeft hij meerdere keren de nul weten te houden en natuurlijk het laagste Goal Against Average.

Dat Diego belangrijk is op het veld staat buiten kijf. Maar Diego doet het ook goed in de schoolbanken. Dit is de reden dat hij ook verkozen is het in All-Academic Team. De Big South Conference kan moeilijk om Diego heen zullen we maar zeggen.

Diego, van harte gefeliciteerd met deze awards. Je hebt ze 100% verdiend!

1
Whatsapp-Kingstalent
Kingstalent
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter.