Dit wil ik ookSign up now

Stories

Terug naar het overzicht
Awards

Trotse Nicole Panis uitgeroepen tot ‘Student-athlete of the Year’!

Trotse Nicole Panis uitgeroepen tot ‘Student-athlete of the Year’!

Keepster Nicole Panis mag een mooie titel op haar naam schrijven. Bij haar school, Lamar University, is ze uitgeroepen tot ‘Female Student-athlete of the Year’. Dit is een bekroning op het fantastische seizoen dat ze beleefde met haar voetbalteam.

De uitstekende prestaties van Nicole zijn niet onopgemerkt gebleven. Nicole kwam iedere wedstrijd in actie voor het voetbalteam en presteerde hierin uitstekend. Ze hield maar liefst tien keer de nul en gaf daarnaast ook nog eens twee assists afgelopen seizoen. Hiermee had ze een groot aandeel in het succes van haar team, dat maar liefst vijftien van de negentien wedstrijden won afgelopen seizoen. Hiermee werd haar team kampioen van haar Conference én plaatste het team van Nicole zich voor de Nationals.

Het is niet de eerste prijs die Nicole in de wacht heeft gesleept. Eerder werd ze al opgenomen in het ‘All-Region Team’ en werd ze verkozen tot ‘Goalkeeper of the Year’. Voor Nicole is deze prijs iets om trots op te zijn. Op haar Facebook zegt ze het volgende hier over: ”Honored to be called Female Student-athlete of the year 2022-2023”.

Nicole, van harte gefeliciteerd met deze prestatie.

Sign up now
1
Whatsapp-Kingstalent
Kingstalent
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter.