Dit wil ik ookSign up now

Stories

Terug naar het overzicht
Signings

Ties van den Eijnde signs at University of North Carolina at Pembroke, NC

Ties van den Eijnde signs at University of North Carolina at Pembroke, NC

 Ties van den Eijnde is de nieuwe aanwinst van University of North Carolina Pembroke. Over slechts twee weken stapt de Vughtenaar op het vliegtuig naar Pembroke waar de voorbereiding van start zal gaan. Een American Dream in de startblokken!

 

De net 18-jarige van den Eijnde is zojuist geslaagd voor zijn VWO diploma en verhuist over een aantal weken naar Amerika om te gaan voetballen en studeren in North Carolina. Momenteel speelt de spelverdeler in de jeugd van Zwaluw VFC, in de A1. Hiervoor speelde hij 5,5 jaar in de jeugdopleiding van PSV waarna hij zelf besloot om te vertrekken. In de jeugd van PSV kende hij vele succes waaronder enkele eredivisie landskampioenschappen en internationale toernooien.

 

Nieuwbakken head coach John Miglarese van UNCP is dan ook enthousiast om de spelverdeler begin augustus te begroeten op het complex van Pembroke. “Ties heeft voor zijn leeftijd al een enorme ervaring en baggage die hij meeneemt naar UNCP. Als je in de top van de Nederlandse (jeugd) eredivisie hebt gespeeld kan je wel zeggen dat iemand kwaliteiten bezit. Ties is zo’n speler die het in zich heeft om een wedstrijd vanuit het niets open te breken. Zijn spelinzicht en functionele techniek zijn fenomenaal. Op de nummer 10 positie zal hij een meerwaarde zijn voor ons team. Daar ben ik van overtuigd.”

 

 

 

Van den Eijnde, uitblinker in de KingsTalent Showcase met een doelpunt en een assist, kan niet wachten om de stap naar Amerika te maken en aan te sluiten bij het team van John Miglarese.

 

KingsTalent wenst Ties veel succes in the States komend seizoen! Natuurlijk zullen we hem op de voet volgen en verslag doen van zijn avonturen. Deze avonturen worden op deze website gedeeld. Wil je Ties zijn verhalen blijven volgen; like ons op Facebook, volg ons op instagram of twitter.

Lijkt jou het ook leuk om in Amerika te sporten en studeren? Meld je hier vrijblijvend aan en wij nemen snel met je contact op!

 

 

Sign up now
1
Whatsapp-Kingstalent
Kingstalent
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter.