Terug naar het overzicht
Updates

The Weekend Rewind 21 oktober- 23 oktober

Het is weer maandag en dat betekent weer een nieuwe Recap! Onze student-athletes hebben afgelopen weekend weer goed gepresteerd. Hier sommen we de highlights op van afgelopen weekend.

Het field hockey team van Appalachian State hebben hun winreeks weten te verlengen naar zeven wedstrijden!

The Mountaineers namen het vrijdag in een thuiswedstrijd op tegen het field hockey team van Ball State. De thuisploeg domineerde hun tegenstander met 20 totaal schoten, waarvan 8 op doel. In tegenstelling tot The Cardinals die goed waren voor 4 totaal schoten, waarvan 3 op doel. Ondanks de vele doelpogingen bleef het voor The Mountaineers moeilijk om de achterkant van het net te vinden en slaagde ze er pas laat in de tweede helft in, om het winnende doelpunt van de wedstrijd te maken. Twee dagen later namen de The Mountaineers het in hun tweede thuiswedstrijd van die week op tegen het field hockey team van de Queens. Het was een erg spectaculaire wedstrijd en dit was ook terug te zien in de eindscore. De hockeysters van Appalachian State liet niks over van hun tegenstander en wisten in eigen huis met 10-1 te winnen van The Queens. Dit is de grootste overwinning van dit seizoen voor The Mountaineers! Aankomende vrijdag nemen ze het in een uitwedstrijd op tegen het field hockey team van Ohio, waar ze alles op alles zullen zetten om hun winstreeks te verlengen naar acht wedstrijden.

Het field hockey team van Old Dominion blijft dit weekend in eigen huis ongeslagen!

Het field hockey team van Old Dominion had een erg druk weekend voor de boeg. The Monarchs speelden hun eerste wedstrijd van de week in eigen huis tegen het gewaagde Temple van Myrthe Schuilenburg. Het was een erg spannende wedstrijd waar pas laat in de eerste helft het eerste doelpunt van de wedstrijd werd gescoord door de thuisploeg. Temple wist in de eerste helft van de wedstrijd wel vijf doelpogingen te creëren, maar wisten niet het achterkant van het net te vinden. ODU wist pas in de derde helft de wedstrijd naar zich toe te trekken door een doelpunt van Marlon de Bruijne en stapten uiteindelijk met een 2-0 overwinning het veld af. Twee dagen later nam ODU het in een uitwedstrijd op tegen het field hockey team van VCU. De uitploeg had het in het begin van de wedstrijd erg moeilijk tegen The Rams en kwamen in de derde helft op een 1-0 achterstand. The Monarchs wisten vroeg in de eerste helft de gelijkmaker te maken door een doelpunt van Marlon de Bruijne. De wedstrijd leek op een gelijkspel te eindigen tot er in de laatste minuut van de wedstrijd een doelpunt werd gescoord door ‘onze’ Sanci Molkenboer en zij de winst wist te verzegelen voor haar team. Door deze twee overwinningen verlengen The Monarchs hun winstreeks naar acht wedstrijden! Vrijdag neemt ODU het op tegen Liberty, waar zij alles zullen geven om hun winstreeks te verlengen naar negen wedstrijden.

Het men’s soccer team van Viterbo zorgt voor een spektakelstuk in eigen huis!

Het was een erg goed weekend voor het men’s soccer team van Viterbo. The V-Hawks namen het in hun eerste wedstrijd van de week op tegen Finlandia en zorgde voor een spektakelstuk in eigen huis. De uitploeg had in deze wedstrijd helemaal niks in te brengen en de V-Hawks wisten dan ook met een overtuigende 11-0 te winnen van hun tegenstander. Dit is het hoogste aantal doelpunten van dit seizoen voor het men’s soccer team van Finlandia. Ook in de tweede thuiswedstrijd van die week wisten The V-Hawks niks over te laten van hun tegenstander. Ze namen het op tegen het men’s soccer team van Campbellsville-Harrodsburg die ook geen kans maakten tegen het ijzersterke Viterbo. De thuisploeg wist deze wedstrijd weer een monsterscore van 9-0 neer te zetten en zo hun 14e wedstrijd van dit seizoen te winnen! Zaterdag nemen The V-Hawks het in een uitwedstrijd op tegen het men’s soccer team van Bellevue, waar zij zullen spelen voor hun 15e overwinning van dit seizoen.

Het regent doelpunten voor het men’s en women’s soccer team van Life University

Het was een erg goede week voor het men’s en women’s soccer team van Life University. Het men’s soccer team wist hun eerste wedstrijd van de week met een dikke 9-0 te winnen van Talladega College. Ook het women’s soccer team van The Running Eagles wisten hun eerste wedstrijd tegen The Tornadoes te winnen met een indrukwekkende 12-0. Dit is het hoogste aantal doelpunten van dit seizoen voor beide teams van Life University.

Zaterdag wisten zowel het men’s als het women’s soccer team van Life University te winnen van Blue Mountain College. Het men’s soccer team wist deze wedstrijd weer voor een spektakelstuk te zorgen. Met 16 totaal schoten, waarvan 12 op doel wisten zij de wedstrijd met een overtuigende 7-1 te winnen. Ook het women’s soccer team domineerde hun tegenstander met een 3-0 overwinning. Aankomende donderdag nemen beide teams het in eigen huis op tegen Brewton-Parker College.