Updates

The Weekend Rewind 14 oktober – 16 oktober

Het is weer maandag, en dat betekent een nieuwe Weekend Rewind! Hier alle bijzondere uitslagen, goals, statistieken en andere highlights van het afgelopen weekend!

Lotte Kanters breekt een record van ‘The Valkyries’!

Lotte Kanters van Converse University heeft een record van het Field Hockey Team gebroken! De aanvalster heeft het record gebroken van meeste goals en punten in één seizoen. Ze brak dat record na de wedstrijd op 4 oktober tegen Newberry. Daarna heeft ze nog drie keer weten te scoren tegen Coker en wist ze nog eens zeven punten binnen te halen voor ‘The Valkyries’! Het doelpunten totaal van de Sophomore uit Loosdrecht staat inmiddels op achttien, het puntentotaal staat op veertig, en het seizoen is pas halverwege! We kunnen niet wachten op wat er dit seizoen nog gaat komen voor de Dutchie!

Old Dominion domineert Providence en Queens of Charlotte!

Het Old Dominion Field Hockey team was afgelopen weekend niet te houden. Het team van onder andere Frederique Zandbergen en Sanci Molkenboer scoorde in de wedstrijd van afgelopen vrijdag tegen Providence maar liefst zeven keer! In de rust stonden de ‘Monarchs” al met 2-0 voor. In de tweede helft werd de score uitgebreid naar 7-0. Later dat weekend volgde de wedstrijd tegen Queens of Charlotte. Een wedstrijd die wederom in een monsterscore resulteerde voor Old Dominion! Na de eerste helft al met 5-0 af te sluiten, werd de wedstrijd uiteindelijk met 8-0 gewonnen. De “Monarchs’ zijn dus lekker op dreef!

Nicole Panis in de recordboeken van LU!

Nicole Panis van het Lamar University Women’s Soccer team is in de recordboeken van haar school beland! De keepster heeft na de 2-1 winst afgelopen vrijdag op Texas A&M een schoolrecord van Lamar University op een indrukwekkende wijze weten te verbreken. Dit was de zevenentwintigste overwinning uit de carrière van Nicole, daarmee is ze nu all-time recordhouder voor de meeste overwinningen van de “Lamar Cardinals”! Dit seizoen staat de teller al op tien overwinningen en er komen nog wedstrijden aan voor het team van de keepster uit Opmeer, LU speelt nog drie wedstrijden dit seizoen. Nicole is dus lekker bezig!

Tiffin University breekt eigen record met monsterscore!

Het Men’s Soccer team van Tiffin University heeft afgelopen weekend hun beste wedstrijd gespeeld in de historie in de NCAA Division 2. Het team van Thierry van den Bergh vernederde afgelopen zaterdag Ohio Dominican met 9-0. Deze negen doelpunten waren de meeste goals in de Division 2 in een wedstrijd sinds Tiffin University naar deze divisie promoveerde in 2008. Het was eveneens de zesde overwinning uit de laatste zeven wedstrijden van de “Dragons”. Thierry wist daarnaast, samen met zijn verdediging, al voor de derde keer op rij de nul te houden. Een prestatie die niet onopgemerkt gaat! Thierry is afgelopen weken al meerdere keren opgenomen in het KingsTalent Team of the Week. Thierry en zijn ploeggenoten van Tiffin University zijn dus lekker op dreef!