Dit wil ik ookSign up now

Stories

Terug naar het overzicht
Signings

Sterre van Bloemendaal wordt een Wildcat!

Sterre van Bloemendaal wordt een Wildcat!

Sterre van Bloemendaal stapt binnenkort in het vliegtuig en wordt een Bethel Wildcat! Ze vliegt dan naar Tennessee waar ze gaat beginnen aan haar nieuwe avontuur in Amerika!

Sterre begon op haar vijfde met voetballen bij SDC Putten. Daar bleek dat ze talent had en enkele jaren later werd ze gescout door de KNVB en FC Twente. Met de Onder-10 van FC Twente heeft ze zelfs tegen de jeugd van Arsenal gespeeld! De sterke kanten van Sterre zijn haar tactische inzicht, een goed schot met beide benen en het vermogen om een medespeelster weg te steken. Dit laat ze dan ook geregeld zien in het eerste dameselftal van DVS’33.

De dames van DVS’33 gaat ze dus verlaten om een nieuw avontuur te beginnen in Amerika. Hier gaat ze spelen voor het women’s soccer team van coach Misty Aird. De Wildcats komen uit in de Mid-South Conference wat onderdeel is van de NAIA sportbond. Hier speelt ze tegen teams als Shawnee State, Life University en Lindsey Wilson. Verder zitten in de competitie een aantal andere KingsTalent atleten, wat betekent dat Sterre dus een aantal wedstrijden gaat spelen tegen andere KingsTalent atleten! Bethel University ligt in McKenzie, Tennessee in de buurt van de grote stad Nashville.

Sterre zal dus haar studie en sport gaan combineren en dus als student-athlete uit gaan komen voor deze school. Wij wensen Sterre veel geluk en plezier toe in Amerika!

Illustratie van Millie’s Fotografie.

1
Whatsapp-Kingstalent
Kingstalent
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter.