Dit wil ik ookSign up now

Stories

Terug naar het overzicht
Updates

Kingstalent Team of the Week #7

Het is weer zover! Het is maandag en dat kan maar één ding betekenen: een gloednieuw Kingstalent Teams of the Week! Hier staan de beste voetbal-, hockey-, en volleybaltalenten van afgelopen week in opgesteld.

We trappen deze week af met de voetballers, waarbij verschillende talenten zichzelf in de kijker hebben gespeeld. Zo heeft Nicole Panis zich opnieuw van haar beste kant laten zien en heeft zij het save-record van haar school geëvenaard! Het zal niet lang meer duren totdat Nicole opnieuw geschiedenis schrijft voor haar school. Ook Lieke van den Akker en Amy Bos waren afgelopen week lekker bezig. Zo speelde Lieke in beide wedstrijden een belangrijke rol met een doelpunt in het 2-2 gelijkspel tegen Barton en wist ze een paar dagen later de enige treffer van haar ploeg te produceren in het 1-1 gelijkspel tegen North Greenville. In de wedstrijd tegen Malone University wist Amy Bos de hoofdrol naar zich toe te trekken met een hattrick in de 3-0 overwinning. Daarnaast gaf ze ook een assist in de wedstrijd tegen Newberry College, die winnend werd afgesloten.

Vervolgens gaan we verder met de hockeysters. Zo maakte Eefke van den Nieuwenhof haar zesde strafbal, waarmee ze dit seizoen ongekend bezig is en er nog geen één heeft gemist. Ook Sanne van Hak was lekker op dreef afgelopen week: ze maakte een goal in de overwinning tegen Syracuse en tegen UAIbany was Sanne betrokken met een doelpunt én een assist. Tot slot was Marlou Wendriks weer on fire, waar zij en haar teamgenoten met een monsterscore van 14-0 (!) wisten af te rekenen met Ferrum. Marlou was deze wedstrijd betrokken bij vier goals, waarvan ze tweemaal aangeefster was en tweemaal zelf wist af te ronden.

Tot slot hebben we het volleybal Team of the Week, we trappen af met Sam Timmermans die afgelopen week twee wedstrijden wist te winnen. Beide wedstrijden werden gewonnen met 3-1 waarbij Sam in twee wedstrijden met 26 kills van groot belang was. Van deze 26 kills, waren er 19 tegen Miles Community College! Ook Liselotte Spoormakers is lekker bezig, waar ze momenteel op een ‘winststreak’ van drie wedstrijden zit!

 

 

Sign up now
1
Whatsapp-Kingstalent
Kingstalent
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter.